Tak sam i ja ostao paf kad sam skinuo pc verziju i malo uspoređivao, ali nebitno nastavio sam na playu da odigram i ekspanzije kad sam vec plain igru tamo prešao.
Upravo završio HOS koji je zakon, baš vrhunski main quest. Sad počeo Blood & Wine koji je krenuo žestoko odmah, jel mi se čini ili je stvarno BaW i grafički napredniji...
Tak sam i ja ostao paf kad sam skinuo pc verziju i malo uspoređivao, ali nebitno nastavio sam na playu da odigram i ekspanzije kad sam vec plain igru tamo prešao.
Upravo završio HOS koji je zakon, baš vrhunski main quest. Sad počeo Blood & Wine koji je krenuo žestoko odmah, jel mi se čini ili je stvarno BaW i grafički napredniji...
Ma i ja sam na ps utukao nekih 40 sati i izgleda igra ljepo nema sta. Al kad sam vidio PC verziju mozd krenem ispocetka nju
Ma i ja sam na ps utukao nekih 40 sati i izgleda igra ljepo nema sta. Al kad sam vidio PC verziju mozd krenem ispocetka nju
Tako sam i ja zamalo krenuo ponovo al sam htio nastaviti DLC-ove sa svojim likom, tako da riješiti sve tu a idući prelazak obavezno na PC. Taman kad se poželim opet...
Zar je tolika razlika Ps4 i PC verzije? Nije da patim od toga, al' vidim da se non stop spominje pa ono...
Pa najviše je u fpsu i fluidnosti, teksture isto oštrije, više npc-eva itd. A tipična multiplat poboljšanja na jačem hardveru.
Odlično i ps4 verzija izgleda i baš šteta što neče biti ps4 pro verzije...