viper89 Moguce. Ja sam probao na premade liku, opet ima hrpu itema ali na manual saveu je to puno vise itema.
KruxZhlajfa BTW može mi netko objasnit kako radi ovo "Blood & Wine only" dok se pokrene nova igra?! vjerojatno je isto kak je bilo za HoS pa experti molim objasnite
buz Sad sam provjerio, bome mi treba 3-4 sekunde da u inventoryu s quest items taba prebacim na crafting i alchemy. Imam hrpu svega, prije patcha je normalno radilo. Eto, nije ni svaka promjena dobra.
chono7 KruxZhlajfa - igra leti sad kod mene na PCu! Sve su ispeglali! U Novigradu mi moja 770 gura do 55fpsa! Ultra postavke osim foliagea. Sad sam probao i mogu sa Hairworksom igrat! Ma ludaci su ovi iz CDPRa!Nemam nikakvih problema u inventoryu, a stvarno je natrpan na levelu 68 Geralta
Fico A nama PC-ašima ni preload nije krenuo... Jedva čekam ujutro krenuti u nove pustolovine s Geraltom. Odmah po Grandmaster armore!! Srećom Dimeritium Ingota imam ko Orešković pogrešaka u govoru pa sam s time siguran.
Fico Također! Već mi je jedno oko zatvoreno, ali nema šanse da ovo neću staviti skidati u 1!Chono7 Sutra zatrpavamo temu sa slikama?
brankec igrao sam do 6h xD mislim da sam dovoljno rekao lol... kakva ekspanzija ljudi moji, kako to sve predivno zgleda, nemam rijeci...Sent from my LG G2
Soul Jesam failo sinoc... Ko napeta puska cekam ponoc cijeli dan. Oko 23h legnem pogledat nesto na TVu, reko da proleti jos taj sat. Trepnem, kad ono 4h ujutro :Pocetnicka pogreska, jbga... Znao sam da sam trebao nastavit bezveze pucat po Destinyu
resident_evil Ljudi ne vidim nikakav patch na PS4? Trebam kupit zadnji dlc ili šta? I šta je taj patch poboljšao još grafiku na konzolama u cijeloj igri?buz Znam kako ti je. Užasno me živcira šta ni sam ne znam koliko sam igrao Witchera prošle godine. Moja procjena je oko 80 sati.Gledam sad na storeu koliko bi me došla oba dlc. Odgovor je 270 kn. E sad nisam pametan. Dal da pričekam Enchanted edition sa svim dlc-ima i patchevima. Jer kad izađe ta verzija sigurno će koštat preko 300 kn, tako da bi morao day one verziju utopit ili zamijenit za neku drugu igru.
resident_evil Možda mi se patch nije pojavio jer nisam ubacio disk u konzolu sigurno pola godine. Znam da mi je već bio takav slučaj s nekim igrama ako se ne varam. Trebam reći frendu da mi vrati Geralta pa da probam..