Ok, možda sam se preagresivno izrazio sa "gamebreaking bug", ali u slučaju da je pod vodom neki bitan dio questa, nemogućnost zaranjanja bi se mogao okarakterizirati i kao gamebreaking jer do tog objective-a ne možeš doć, jel? Općenito mi je igra za 9, nema tu rasprave, ovo je remek djelo, ali htio sam istaknuti te glitcheve kao vrlo problematičan dio igre. Sve 5, svatko to drugačije doživljava, ali ipak se ne mogu složiti sa time da se "glitch zna dogoditi tu i tamo, ali da nije ništa strašno i frustrirajuće" jer sam, ponavljam, u pola sata bio prisiljen 3 puta gasit i palit igru zbog glitcha koji mi nije dozvoljavao daljnje igranje. Takvi glitchevi mi se događaju konstantno, gotovo sigurno barem jednom u sat vremena igre, samo eto ovo jučer mi je bila kap koja je prelila čašu. Inače igru igram s kolegom u chat party-u jer nam je to tako fora dijelit savjete i igrat side questove i raspravljat o igri, ali evo isto čovjek jadan skoro proplako od muke puno puta zbog takvih stvari. Po meni ovakve stvari bi se trebale prioritetno riješavat od strane developera, ali to u većini slučajeva nije pravilo.