renda Jedina mana u ovom remek djelu je ta da su skoro svi armouri odvratnog izgleda,Cat i Bear jedini izgledaju badass kako i dolici faci poput geralta,cak mi je i woolf gear slabog izgleda,steta bas.
chono7 Meni je Wolf najdraži i najljepši. Baš pristaje Geraltu. Htio bi da ima onaj Viper Armor sa boljim statsima
viper89 Viper armor je najljepsi u citavoj igri. Wolf je ruzan basic set al zato sve nadalje ubija. Cat mi je dobar u prva 2 seta.Samo witcher gear i treba koristit, ostalo nije potrebno.
StarFox_N renda Mislim da je malo pregrubo reci da su odvratni ali definitivno nisu toliko upečatljivi i raznovrsni kao u nekim drugim igrama. Npr. u Skyrimu Daedric i Ebony armor su totalno badass i prejeb*** izgledaju. Dark Souls također ima neke predobre armore. Meni osobno najdraži i najljepši armor općenito i onaj koji sam uvijek nosio iako je bilo puno boljih:Elite Knight Armor. Savrsenstvo.
Fico Meni osobno trojka ima odlične armore, pogotovo witcher gear.Dvojka je zato imala fenomenalne armore, hrpa detalja... I žao mi je što su izostavili kapuljaču u trojci :(Svidjelo bi mi se kad bi bio ovakav armor
renda Zna neko di nas sastojak NIGREDO? Treba mi za enhanced ursine silver sword i nema ga niko za prodat,nemam nist za dismantleat da bi dobil,nist,lud sam vec.
Fico Probaj kod pellara pogledati možda ima recept. Skoro pa sam 100% siguran da ćeš morati sam craftati i da nema nigdje za kupiti.Također probaj kod onog ludog herbalista na Ard Skellige.
renda Nema ni onaj pellar koji je zaljubljen u svoju ovcu ni ovaj na skelligeu,ne znam,budem jos probal naci nekog,mozda je bug.
renda da,to sam skuzil,dva sata trazil diagram i nista,bas me iznerviralo,al svejedno sam uzival,prokleta igra.
chono7 Sudeći po netu, pellar ima recept. Moraš od njega kupiti recept prema kojem craftaš nigredo. Ako ga imaš u Alchemyu za craftat onda recept već posjeduješ, jedino ti fale komponente