Istina, ali ubijaš zabavu s time. Osim toga na single enemyu isto napraviš sa whirlom. Čak ga i prije tebe koji imaš puppet mogu skinut. Axii Puppet ne radi na harpijama, nekim drownerima i ponekad na protivnicima višeg levela. I mislim da je to sve nerfano nakon zadnjeg patcha, nisam siguran. Siguran sam da je casting time debelo povećan i samim time riješen exploit
Vidiš može biti do jednog od zadnjih patcheva jer sam ja igrao dok je zadnji mislim bio 1.05,tu negdje. Znam da je Puppet radio na 90% neprijatelja,na Drownerima sigurno, Harpijama nije kako si rekao,čak je radio i na težim neprijateljima osim Griffina koliko se sjećam. U ono vrijeme je definitivno bio OP i to ponajviše iz razloga što je funkcionirao i na solo neprijateljima,što je boss fightove činilo turbo prelagano. Puppet je trebao biti napravljen da neprijatelj na kojem je aktiviran preferira napast druge neprijatelje umjesto tebe,ne da postane tvoj ally. Tako kad bi neki teži neprijatelj bio solo,jednostavno bi tebe vidio i napao,nevezano što je pod Puppetom.
Što se tiče Quena,ja sam ga poslje Puppeta isto često koristio,štoviše samo sam Quen i Axii koristio i stvarno pomogne u kasnijim dijelovima igre,pogotovo protiv Elemental čudovišta. Čak mi je najbolji skill bio onaj gdje je eksplodirao kad bi te neprijatelj pogodio pa bi čak i staggerao sve okolne neprijatelje.