solidmerlin Legendary_Hero nisam, ne sviđa mi se. Osim Witcher 2, 3, Fallout 4, Fable 2 i 3 wRPG ne volim. Dakle, Elder Scrolls, Gothic, BD3, Diablo, Dragons Age, Dragon Dogma itd nije za mene.
Heat Dijkstra legenda. Jedan quest vezan uz politiku je bolji od cijele osme sezone Game of Thronesa.
Deadwalker Kvarite mi igranje DA jebo vas Witcher humor. Sada morao ići gledati ovo: I onda se zapitam zašto skupljam igre u Steam backlogu budući da ovo stari bolje od vrhunskog vina.
maverick Tim više mi je žao što će raditi novu igru u U5 engine jer već vidim kako će kritika imati šta za reći jer u 2024 teže prolaze tehnički problemi (a tek kada igra ugleda svjetlo dana 2028.), nego što je to bilo u 2015. I još kada bi uzeli neki azijski studio da im sa combatom i kretnjama lika pomogne…
virty prayer Baldurs Gate 3 nisam igrao, a razlog zašto ga još nisam kupio je borba na poteze. Takav način igre mi ne odgovara tj nikako da se "ufuram". Stavio sam ga na listu želja pa ću vjerojatno jednog dana kupit igru samo nikako da se odlučim 🙂
prayer virty Šteta, ja baš slinim za tim modovima i koliko zapravo znaju promjeniti iskustvo. Da se razumijemo, igram i ja ovo na PS5 ali mi fali sloboda.
virty prayer Da, sve jasno, to je super i neka modova. Šta ćeš, pod "stare" dane na PC gemblam samo WoW, Guild Wars i LOTRO, a sve ostalo udaram na konzolama 🙂
prayer Prošao Hearts of Stone, odlična mala ekspanzija sa vrlo dobro i kvalitetno ispričanoj pričom. Rekao bih možda čak i kvalitetnije nego base igra po dosta toga. Sada ću završiti zadnjih par misija glavne kampanje pa se onda baviti na Blood and Wine.
maverick prayer Blood and Wine je još bolji, iako je priča u Hearts of Stone vjerojatno peak, uz više puta spomenuti Baron quest , kao i A Towerful of Mice. Jesi igrao taj quest?
virty Ja sam obavio u glavnoj igri sve sporedne kvestove / misije, nastavljam sa glavnim misijama 🙂 Poslije toga idu DLC-ovi koje nisam nikada igrao.
prayer maverick Jesam jesam, super je quest. Jako mi je dobar onaj gdje su oni kmetovi pretvoreni u svinje pa ih moraš spasiti. Baronov quest je isto fantastičan i jako dobro napisan.
maverick virty meni možda i najdraži Quest. Od početka do kraja je fantastičan. Put na onaj otok, mrak, atmosfera, kada udjes u onu kulu i istraživas i zatim sami kraj gdje imaš izbor kako će završiti, a nijedan nije Happy ending. Maestralno.
virty maverick Kvestovi su mi u globalu super riješeni. Svaki ima više načina za završiti i odabir mi je često dvojben.