Sterlok Ak će mo tako onda je ne kužim zašto se strikno držati knjige u temi
Hoce se netko drzati knjige striktno ili ne je njegova stvar i ja ni ne kritiziram sada to. Osobno mi se ne svidja kada iskrivljuju lore kao slucaj LotR Amazon novi projekt, ali jednostavno takve stvari skippam.
Da mediji opcenito. Dakle knjige, filmovi, igre itd, ali ovdje sam iskljucivo pisao o knjizi i to se vidi na mom reply na Toruge-ov post.
Ti si se ocito osjecao prozvan i ako si gay i uvrijedilo te na bilo koji nacin moje vidjenje oko Rowling slucaj, eto imas moje isprike.
A sada se vratimo na temu jer smo debelo van iste.
Lp.
Fico mislim da sam citao da je sve pocelo oko izjave na temu majka/zena pa se sama dalje ukopala i prilicno sam siguran u to.
I ne branim ju jer joj je ocito mozak brzi od pameti i trebala bi biti pametnija da zna da kao javna licnost mora paziti sta lupeta.
Sto se tice Radcliffe i one cure i jos nekih glumaca, prakticki ih nema na mapi nakon harry pottera i kad ih ima to su neki boze sacuvaj projekti. Smatram da bez nje nebi bili nitko i nista. Eto mozda sam u krivu, ali to je moj stav.
Točnije je izjaviti da ako danas imaš nešto protiv gay ili trans likova u medijima, onda si divljak i pećinski čovjek.
Slazem se i smatram da ne treba pisati idiotarije na takvim platformama jer moras biti dovoljno pametan da znas sta te ceka.