Zadnje sam pogledao Pain & Gain ....Dugo izbjegavao ovaj film, no kraju ostao ugodno iznenađen...Da se razumijemo, nije to vrhunski film, već sam očekivao puno manje nego što sam dobio

Za vikend je na TVu bio Blade Trinity. Film je trash akcija, ništa posebno, ali ga pogledah radi ponajdražeg mi glumca,  Wesley Snipesa.

Pogledah danas Mommy od Xavier Dolana. 25 godina a vec tako rafinirana i afirmirana osoba, sa toliko odlicnih uradaka iza sebe. Uz njega preporucam i Laurence Anyways, oba su mi za 9/10. Kakva li ce nam tek u buducnosti djela donit...

Čistim hard pa pogledao (nisam stigao prije);

Guardians of the Galaxy 7/10 - Čuvari su me baš fino zabavili. Očekivao sm dobar i zabavan film što sam i dobio. Nastavak je zagarantiran, bez ikakve sumnje.

Furry 6/10 - Vrlo dobar film. Prisjeća nas na brutalnost rata. Odlična glumačka postava. Ocijena manje zbog bezgraničnog američkog herojstva.

Odgledao Rocky-a 3 sad neki dan na HRT-u. Baš se bilo lijepo prisjetit jednog od boljih sportskih filmova. Iako nisam još tako star, mogao bi reći kako je ovo jedan od filmova mog djetinjstva. U svakom slučaju, odličan film, a ako ima itko da nije pogledao Rocky filmove, neka si učini uslugi i pogleda ih. :)

Hmmm, baš me zanima da li stvarno ima netko tko nije gledao Rocky serijal

Navodno se snima novi nastavak

Hmmm, baš me zanima da li stvarno ima netko tko nije gledao Rocky serijal

Navodno se snima novi nastavak
Da. Zove se Creed, a radnja će bit kako Rocky poučava sina ili nećaka od Apolla kojeg će glumit Michael B. Jordan.

Pohvala na otvaranju teme koja mi je bila jedna od dražih na "onom" forumu. Da pridonesem, nedavno pogledao:

Exodus: Gods and Kings - 6/10.
Ovaj realno-povijesni način prikazivanja priče o Mojsiju mi je definitivno bolje legao od "fantasy" Noe... no, bilo je tu puno više potencijala. Ovako je film samo... OK.

The Imitation Game - 7/10.
Naizgled film koji je imao potencijala biti prilično dosadan, ali se pokazao kao zanimljivo i lagano probavljivo djelo. Odlična gluma Smaug.... pardon, Benedicta je ipak hightlight filma.

Ran...

Upao sam u neku nostalgičnu Kurosawa fazu, pa recikliram i već pogledane filmove od tog vizionara...

The Hangover Part II

Solidan nastavak, ali ne i puno više od toga. Priča je 90% reciklirana od one iz prvog nastavka, ali film ima nekih svojih momenata. Moram priznat da je bilo scena koje su me dobro nasmijale, a sam Galifianakis je svojom pojavom čista komedija. Najbolji u filmu. Ekipa je dobra, a i kemija je dobro pogođena. Scena u creditsima dobra, ali ipak opet ne kao ona u prvom nastavku.
U suštini, isto kao prvi dio, ali sve je malo slabije odrađeno. Ako vam se svidio i prvi pogledajte ovaj, ali ako nije ovo nemojte gledat.

This Is The End

Pogledao sam ovaj film s ekipom... a zapravo da, mi često imamo filmske večeri na kojima uglavnom vrtimo B-filmove - iako se ponekad ''zalomi'' i nešto normalno - i da sam nekim slučajem ovo sam gledao, odavno bih ga ugasio.
Inače sam ljubitelj treš filmova, ali ovo je baš loše. Doduše, Michael Cera (pogotovo ona scena u WC-u) je odličan.

3/10

...ček malo, pa u filmu nema niti jednog azijata! Taj film je rasistički! Ispravak ocjene.

5/10

Exodus: Gods and Kings  5/10

Dosta mlitavo prvi put zaspao pod filmom nakon nekoliko godina zato je i ovakva ocjena, film je čisto prosječan  :

Ran...

Upao sam u neku nostalgičnu Kurosawa fazu, pa recikliram i već pogledane filmove od tog vizionara...
Za mene je Ran bio malo cudan film, ali dobar bez sumnje. Moze bit da je to samo ta nenaviknutost na neamericke filmove.
Od drugih Kurosawinih filmova preporucujem Ikiru.

Ovaj tjedan sam obrisao prasinu sa Once upon a time in America u cijem sam ugodaju i prikazu New Yorka uzivao i Scent of a woman koji ima jednu od najboljih Pacinovih uloga.

Moja najdraza tema
Svasta gledah zadnjih mjeseci, ali za sad samo da kazem da su Nightcrawler i Whiplash uvjerljivo najbolji filmovi iz prosle godine.

Znam da nije konkretno vezano uz film koji sam pogledao ali je uz film koji dolazi u kina u petom mjesecu i čini mi se jako zanimljiv, pogledajte ljudi trailer na youtube-u film se zove Maggie pa malo napišite šta mislite  :)

Sinoć na HTV 2 pogledao Komandos sa švarcijem...jbt koji je to trash  Izbrojao odokativno oko 90 ljudi koje je ubio, film me malo podsjetio na railgun shootere kako ih je švarci rješavao 

Arnie u malo ozbiljnijem filmu... Ne znam, nije da me previse privlaci, ali mozda bude nesto.

^^
Same here, Icek.

Gluma, scenarij, akcijske scene... Jedina svijetla točka tog filma je Bill Duke koji je, ironično, crnac. OK, i Bill Paxton tih 6 sekundi koliko ga vidimo.

Birdman

A film je dobar i kinematografija fantasticna, ali ne znam, nema necega u filmu sto bi me navelo da kazem: "Pa ovo je fantasticno!". Nije mi bas za Oscara kojeg je dobio.

Nije mi bas za Oscara kojeg je dobio.
heh, to se za dosta filmova nagrađenih oscarom može reći. ima ta akademija 'ukus', jel.