Miss Zombie (2013) - 5/10
Art horor-drama japanskog redatelja SABU-a. Volim njegove filmove, ali ovaj mi je nekako promašaj, prespor i jednoličan unatoč zanimljivoj premisi "pripitomljenih" zombija.
Stillwater (2021) - 7/10
Solidna triler-drama s Mattom Damonom. Film je dosta fokusiran na novopečenu obiteljsku dinamiku u kojoj se neočekivano nađe Damonov lik, što je više nego dobrodošao potez za film koji se isprva doima više rutinskim nego što zapravo jest. Završnica mi se isto svidjela.
A Dark-Dark Man (2019) - 7/10
Ovaj moderni film noir iz Kazakstana je malo prespor za moj ukus, ali ima dosta zanimljivih scena zbog kojih drži pažnju.
Wild Indian (2021) - 7/10
Interesantna psihološka triler-drama u kojoj glavnu ulogu tumači talentirani Indijanac Michael Greyeyes. Kratko traje, ali vrijedna je gledanja.
Confessions of a Dog (2006) - 7/10
Japanska krimi-drama o korupciji u policijskim redovima. Film traje nešto više od 3 sata, no dovoljno je dobar da ne postane naporan.
The Town of Headcounts (2020) - 7/10
Japanska SF drama u kojoj ljudi bez životnih ciljeva odlaze u misteriozne komune koje nude lagodan život, no nažalost pod visoku cijenu. Ovo je intrigantno ostvarenje koje zadovoljava izvedbom, a još više samim idejama. Sveukupno nije loše, premda je moglo biti još moćnije odrađeno.
Police Story (1985) - 7/10
Film koji je proslavio Jackieja Chana. Klasična zabava sa očekivanim vratolomijama.
Ong-Bak (2003) - 7/10
Ovaj film je, pak, nagovijestio još jednu akcijsku zvijezdu, a to je muay thai stručnjak Tony Jaa. Također jedan gledljiv, zabavan akcijski film koji se ne shvaća baš najozbiljnije.