Ovo je vise rant nego sama recenzija, znaci danas sam isao gledati Hereditary u Cinestar (Avenue Mall iako nije bitno, vjerujem da je svuda ista situacija).
I znam da se obicno na filmovima tog tipa skuplja uglavnom malo glasnija ekipa, ali ovo stvarno nisam ocekivao.
Od samog pocetka 3 idiota koji su sjedili pokraj nas su pricali, da bi nakon 10 min stali i ponadao sam se da ce biti tiho do kraja filma, ali ne, onda krece smijanje na potpuno nesmijesne scene i jako zestoko forsiranje idiotskih fora na koje se nitko osim njih troje i 3 zenske od 13-14 godina nije smijao.
Do kraja filma se situacija samo pogorsavala i na skoro svaku imalo cudnu scenu (kojih je film prepun, ali nisu uopce smijesne) su se valjali od smijeha, do samog vrhunca filma i zadnjih 5 minuta, u kojima sam ja u buildupu jedne odredenoj sceni bio lagano zaprepasten i najezen, i kada su prikazali nesto stvarno strasno, ovi imbecili su se pukli smijati (naravno isforsirano) i totalno mi unistili dozivljaj.
Kada su izlazili su naravno ponovno bili najglasniji, sva trojica neki teski jadnici sa komentarima 'EEEEE BURAZ, pa kakvo smo mi sada sranje gledali, EEEE buraz, pa jedino sto je strasno u ovom filmu bilo je sto smo dali 45 kuna za kartu, HEHEHEHE JEL TAKO BURAZ HEHEHEHE'.
Tako da, ako se pronazalite u ovom opisu, nadam se da ce vam se netko iskakati jednog dana po glavi. Ako vam se ne svida jebeni film, izadite van i nemojte unistavati drugima iskustvo.