(Džizs, već je četvrti dan 2018. godine, a ja tek danas pogledao prvi film)Millennium (1989)>odeš na IMDB i kratki opis ti opiše nešto što vidiš tek nakon sat vremenaSrećom pa nisam išao na IMDB prije gledanja filma. Frend ga je skinuo po ''preporuci'' sajta badmovies.org, što nam je malo čudno budući da film - uopće nije loš.Rađen je po nekom romanu, kao. Uglavnom, sruši se avion i ovi pošalju tim da se istraži uzrok pada. Na prvu se sve čini da je riječ o ljudskoj pogrešci, no onda se počnu dešavati čudne stvari. Pod time mislim na putovanje kroz vrijeme... i zapravo mi se jako sviđa kako je to urađeno. Gledaš film, vidiš neku scenu, kažeš , a onda nakon nekog vremena . Veliki problem je taj što je film svega malim dijelom SF, a ostalo je nekakva ljubavna drama sa elementima (neuspješne) komedije, koji bi se vjerojatno svidjeli nekim članovima ovog foruma kojima ja nisam smiješan (recimo Tuhy ), a i tu je neki retajni robot koji izgleda kao da su ga pokrali iz Čarobnjaka Iz Oza.Inače, ovo je taj ljubavni par - Kris Kristofferson i ženska verzija Davida Bowiea.Specijalni efekti su katastrofa; izgleda barem 5 puta bolje od ovoga. Soundtrack je meh. Ima par gluposti koje nemaju veze sa zdravim razumom, ali kad vidimo kakve se sve gluposti danas snimaju, ovo je još donekle normalno.Kraj mi se posebno svidio jer nije rečeno što se dešava sa likovima.U svakom slučaju, kad se sve zbroji i oduzme, interesantan film.7/10