Dakle, ovako, danas sam ovo čudo probao u VR-u i ne znam koja je to crna magija u toj konzoli i naočalama i svemu, ali brate mili ovo je savršenstvo. Ja stvarno ne znam zašto Sony ovo ne gura svugdje, ko šiša tamo novog Kratosa. Ovo je real deal. VR mode bez ikakvih ustupaka i bez ikakvih problema, sa maksimalnim prilagođavanjem svakom korisniku. Imate pogled u kabini i van (sa propisno napravljenim UI riješenjima za svaku kameru, tj. kokpit sam služi kao HUD ili imate virtualni obrub headseta ako ste u trećem licu). Imate podešavanje za FOV i headtracking koji može ovisiti o vozilu, stazi ili isključivo vašoj glavi (tj. položaju u kabini, čudno je za objasniti) tako da nema izlike za nekakvu mučninu ili umor. 3D audio vam pršti i jasno označava gdje su vam protivnici, što pucaju i koliko je daleko quake val iza vas (!). Online utrkivanje radi bez ikakvih problema i nije bitno imaju li drugi VR ili ne. Cijela igretina se može odvoziti u VR-u. ZONE MODE U VRU. Z O N E V R M O D E, ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
https://www.youtube.com/watch?v=gsabUGY8-_U
Ne znam šta da kažem. Ovo je možda najubojitiji patch za kojeg nitko posebno ne mari. Driveclub VR i GTS VR su prema ovome niti u pelenama, nego su jedva začeti. Ako se dvoumite i dalje oko VR-a, Wipeout je u istoj ligi ko Resi7 i REZ Infinite. Obavezna lektira.