Evo, odigrao 2,5 sata. Zapoceo sam sa HD kampanjom jer sam vec ju igrao na PS3. Stavljam odmah na najvecu, Elite, tezinu jer se vec smatram WipEout veteranom zbog platine PS3 verzije (iako nisam igrao ni jedan drugi dio). Prva utrka. Zavrsio na zadnjem mjestu. Vjerojatno treba brza letjelica, pomislih. Smanjujem tezinu i sa lakocom pozlatim nekoliko evenata. I tada dobivam puno brzu letjelicu.Ponovno se vracam na prvu utrku na Elite tezini, i sada uspjevam pozlatit. Od tada rjesavam sve na Elite i u tih 2,5 sata osvajam 24 zlatne medalje. Dosta za danas. Ne treba zuriti. Treba ovo igrati polako da sto duze traje. Grafika je nevjerojatna. Ja ne mogu vjerovati da je ovo PS3 naslov. Kako li bi tek izgledao novi WipEout raden samo za PS4, kojeg nadam se da cemo dobiti, premda gledajuci amazon, ova kolekcija nije bas trazena. Steta sto je Sony ugasio Studio Liverpool. Jedan se na Gafu pitao da li bi Studio Liverpool opstao da su kojim slucajem WipEout 2048 umjesto za veliki flop Vitu, izbacili za PS4. Ucitavanja kratka - da bi ucitao neki event PS4 je potrebno desetak sekundi, dok je prijelaz sa zavrsenog eventa u izbornik gotovo instantan. I sto reci, iako sam igrao jako malo, ovo je za mene 10/10 i igrat ce se cijelo ljeto. Ako volite ovakav tip igara, nemate sto cekati - nabavite igru i uzivajte!