Cijelo vrijeme gledam kak mi ovaj Fast RMX izgleda odlično na Switchu i kak bi to ful igrao ovak da se odmorim malo od svih silnih koljačina, hektolitara krvi i spašavanja svijeta, kad ono skužim da Wipeout izlazi na PS4. Ne znam kak sam totalno promašio ovu igru, cijelo vrijeme gledam u topic ali uopće ne registriram da postoji.

Jedino kaj me zanima za Wipeout fanove, da li je igra brza? I to mislim da li se dogodi da tak brzo ideš na ne znaš di je početak a di kraj. To mi je nekak najveća boljka takvih igara, da jednostavno presporo to sve ide.

Nikako nije sporo believe me Pogledaj malo gameplay na yt pa ćeš vidjeti da ide itekako brzo. Ofkors ima više modova i opcija. Na početku će biti sporije ali kako napreduješ otključat ćeš brže modove i letjelice.

4 dana kasnije

Stigla lista trofeja! Cijela kolekcija ce imati samo jednu platinu. Zico iz HD verzije je tu, Zone Zeus trofej isto, samo je ovaj put olaksan. Srecom nema Bling Brigade trofeja gdje je trebalo odvozit utrku online sa 7 drugih igraca, s tim da svi imaju isti krom srebreni skin koji se dobije kad predes igru.

https://psnprofiles.com/trophies/6222-wipeout-omega-collection

Ne vjerujem da cu platinirati. Pokusavao sam jos na PS3, pa nisam uspio :(
Ali nikad se ne zna, mozda mi ju mali platinira, jer je sposobniji od tate

Pripremite 24.07 GB prostora na vasem hardu za novi WipEout.

Jos je 71 sat ostao do "otkljucavanja" igre, za one koji su preordali putem PlayStaton Storea.

Ocjene vrlo dobre za sada

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/wipeout-omega-collection

Evo, odigrao 2,5 sata. Zapoceo sam sa HD kampanjom jer sam vec ju igrao na PS3. Stavljam odmah na najvecu, Elite, tezinu jer se vec smatram WipEout veteranom zbog platine PS3 verzije (iako nisam igrao ni jedan drugi dio). Prva utrka. Zavrsio na zadnjem mjestu. Vjerojatno treba brza letjelica, pomislih. Smanjujem tezinu i sa lakocom pozlatim nekoliko evenata. I tada dobivam puno brzu letjelicu.Ponovno se vracam na prvu utrku na Elite tezini, i sada uspjevam pozlatit. Od tada rjesavam sve na Elite i u tih 2,5 sata osvajam 24 zlatne medalje. Dosta za danas. Ne treba zuriti. Treba ovo igrati polako da sto duze traje. Grafika je nevjerojatna. Ja ne mogu vjerovati da je ovo PS3 naslov. Kako li bi tek izgledao novi WipEout raden samo za PS4, kojeg nadam se da cemo dobiti, premda gledajuci amazon, ova kolekcija nije bas trazena. Steta sto je Sony ugasio Studio Liverpool. Jedan se na Gafu pitao da li bi Studio Liverpool opstao da su kojim slucajem WipEout 2048 umjesto za veliki flop Vitu, izbacili za PS4. Ucitavanja kratka - da bi ucitao neki event PS4 je potrebno desetak sekundi, dok je prijelaz sa zavrsenog eventa u izbornik gotovo instantan. I sto reci, iako sam igrao jako malo, ovo je za mene 10/10 i igrat ce se cijelo ljeto. Ako volite ovakav tip igara, nemate sto cekati - nabavite igru i uzivajte!

Grafika je nevjerojatna. Ja ne mogu vjerovati da je ovo PS3 naslov.
Ne kužim ovo??????????????????????????????????????????

Koji si Amazon gledao? US il UK?

Mislim da je čovik htio reći kako je i na PS3 izgledalo nevjerojatno dobro i da sada još uvijek sjaji, jelte.

Ja bi rado to isto imao, ali avaj, para se nema zasad.

1. Kako ne kuzis? Wipeout HD/Fury je bio PS3 naslov.

2. Gledao sam na engleskom amazonu. Nije ni u top 100 najprodavanijih igara za 2017., dok je npr. Crash 20+ dana prije izlaska 4. Na americkom je, vjerujem, jos gore.

1. Kako ne kuzis? Wipeout HD/Fury je bio PS3 naslov.

2. Gledao sam na engleskom amazonu. Nije ni u top 100 najprodavanijih igara za 2017., dok je npr. Crash 20+ dana prije izlaska 4. Na americkom je, vjerujem, jos gore.
Aha, ti si gledao godišnju prodaju.

Rjesena HD kampanja - sve zlatne medalje na Elite tezini. Nisam se puno mucio. Mnogo sam evenata pozlatio iz prvog pokusaja. Sad prelazim na Fury.

Rjesena HD kampanja - sve zlatne medalje na Elite tezini. Nisam se puno mucio. Mnogo sam evenata pozlatio iz prvog pokusaja. Sad prelazim na Fury.
Kristeisuse.  :

Svaka čast Emile Igrao si cijeli dan ili? I si probao online?

Svaka čast Emile Igrao si cijeli dan ili? I si probao online?
Pa u dva dana sam ovo napravio. Imam oko 8,5 sati do sad. Online nisam probao.

https://www.youtube.com/watch?v=gy8HjqHOe1Y&feature=youtu.be

Imam HD i Fury na PS3 i tamo ide u 60 fps tako da nemam potrebe za ovim.

Imam HD i Fury na PS3 i tamo ide u 60 fps tako da nemam potrebe za ovim.
Ali ako kupis kolekciju, vece su sanse da cemo dobiti novu igru.