Izgleda da se prednarudzbom ovog cuda dobije J&D kolekcija.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Uncharted: The Lost Legacy
Mene samo zanima dali uz preorder kod fizičke kopije dolazi kod ili možda Sancta dijeli kakve kodove za J&D, ili je to pak samo za digitalni preorder.
To i mene zanima.
Ceka se sluzbeni diler Tuhy.
Blage veze nemam.
Budem pital.
Kod stranih dilera se dobije kod za J&D uz preorder fizičke kopije, pa vjerujem da će ista praksa biti kod Sancte.
http://www.game.co.uk/en/uncharted-the-lost-legacy-1877012/?merchname=comingsoon-_-seemore-_unchartedlostlegacy
Napravio sam si preorder preko Shopta jer je cijena super, i dobit ću code za Jak & Daxter. Još samo 20-ak dana. Vidim da na forumu nije hype oko igre ali ja se baš veselim. A preći ću i Jaka jer sam tu igru zadnji put prešao prije 15 ili koliko već godina.
Usporedba J&D PS3 vs PS4
https://skewednet.net/2017/07/30/jak-and-dater-the-precursor-legacy-ps3-vs-ps4-early-graphics-comparison/
Blage veze nemam.Dolazi :)
Budem pital.
Ovo mi je prvi glas da dolazi Jak: PL uz Uncharted. Možda glupo pitanje, ali to je Jak za PS4 ili PS3. Ponavljam, ovo mi je prvi glas i ništa ne kontam.
Ovo mi je prvi glas da dolazi Jak: PL uz Uncharted. Možda glupo pitanje, ali to je Jak za PS4 ili PS3. Ponavljam, ovo mi je prvi glas i ništa ne kontam.Dolazi kao PS2 klasik. Zapravo sva cetiri Jak dijela sa PS2 ce doci, ali samo prvi dio dolazi sa TLL preorderom.
Šteta što nema nekakav steelbook edition, odmah bih napravio preorder.
[quote author=Icek
Ovo mi je prvi glas da dolazi Jak: PL uz Uncharted. Možda glupo pitanje, ali to je Jak za PS4 ili PS3. Ponavljam, ovo mi je prvi glas i ništa ne kontam.https://apptrigger.com/2017/07/12/forget-lost-legacy-pre-order-bonus-jak-daxter-im-excited/
Dakle Classics HD plus dodatna igra su još malo uljepšani i dokaze i na PS4? S tim da prvi dio je fee uz preorder? OK, nabavit će se, odigrat će se.
[quote author=Icek
Dakle Classics HD plus dodatna igra su još malo uljepšani i dokaze i na PS4? S tim da prvi dio je fee uz preorder? OK, nabavit će se, odigrat će se.Ovdje pise:
Sony will chuck the upcoming Jak and Daxter PS2 Classics collection in with the package, free of charge. This includes Jak And Daxter, Jak 2, Jak 3 and Jak X: Combat Racing, all now running in 1080p with PS4 trophy support.
Zar to nisu sve 4 igre?
Lijepo, lijepo. Znaci igra je gold sto znaci da ne bi trebalo biti odgoda. Nisam je jos preordao, ali budem cim sjedne placa.
Meni sad nije jasno. Jel ovo DLC ili zasebna Uncharted igra?
Meni sad nije jasno. Jel ovo DLC ili zasebna Uncharted igra?Zapocelo je kao DLC, a sad je zasebna igra. Izaci ce na disku (po nizoj cijeni) , multiplayer ce biti ukljucen, a trajnost bi trebala biti slicna prvom Unchartedu. I da, Neil Druckmann nije uopce radio na igri.
A MP je isti kao u U4?
A MP je isti kao u U4?Da.
Uncharted: The Lost Legacy je odigran, na recenziji se radi, izlazi 17.08., čim se skine embargo.
Stavit ću anketu, nećete nikad pogodit tko piše recenziju.
Spoiler:
Ovo je bolje od Automate.
Soul.