resident_evil 10 sati ćo moj is this real life pretpostavljam da jedan tim radi ovaj "dlc" iliti ekpsanziju a drugi TLOU 2.I ne znam šta nam sve Sony sprema za E3. Ali ako planiraju sve te igre prikazati plus nešto novo, trebat će im tri sata i više za konfu.
emilijo Daj, niste valjda pali na tu foru da ce trajat preko 10 sati? Nema sanse da se to dogodi jer nece biti full priced naslov.
josip146 5,6 ce biti u prosjeku... 10 moguće ako ideš na najteže i skupljaš sve i svako malo otvaras photo mode...
renda Daj, niste valjda pali na tu foru da ce trajat preko 10 sati? Nema sanse da se to dogodi jer nece biti full priced naslov.Pa tebi je svejedno kad ni ne igras Sony ekskluzive.
josip146 Cijena 40 dolara, u Sj.Americi izlazi 22.8 u Europi dan kasnije, hype train!!Edit: Na ps storu je već preorder po cijeni od 269 kn
crnisokol Nadam se da ću se do onda zaposliti pa da si mogu ovo priuštiti. Baš me zanima koliko će na kraju trajati, osobno predviđam oko 6 sati, iako se nadam da će biti nešto duže od toga.
KruxZhlajfa Whou! Nice, znam da je po istoj cijeni i Crash i ponovno me iznenadilo xD. Bit će i disk verzija jel?
viper89 Whou! Nice, znam da je po istoj cijeni i Crash i ponovno me iznenadilo xD. Bit će i disk verzija jel?
viper89 Spomenuli smo na portalu :)al evo jos jedna zanimljivost koja je na PSN stranici igre: igra ce sadrzavati i Unch 4 multiplayer sto je super stvar ako nemate U4 mozete igrati s ostalima MP i coop
ikral Nitko ne spominje da se dobije Jak i Daxter kolekcija ako se napravi preorder Prvi Jak, ne kolekcija. Super je da daju MP uz ovo, za one koji su imali fizičku verziju pa prodali.
PS2MASTER Sa preorderom se dobije, po meni, najbolji Jak nastavak.Prvi Jak ne može bit nastavak.Da, morali su stavit u prvi plan kak se Chloe guzi, jel ( ak neko to nije primjetio )
resident_evil Sviđa mi se trailer, sviđaju mi se guze, sviđa mi se cijena i sviđa mi se datum izlaska (nisu mogli bolji datum fak jea). Jedino mi se čini da su dosta promijenili facu od Chloe. Kupuje se bez razmišljanja!Nisam jedini kome grafika izgleda još bolje u odnosu na Uncharted 4? Ništa čudno kad je razmak između igara 15 mjeseci.
gunner Ova Chloe je savrsena zena.Ne zna kuhat.Voli zlato.Nisam siguran.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
wolf Ova Chloe je savrsena zena.Ne zna kuhat.Voli zlato.Poslano sa mog SM-G930F koristeći TapatalkNije savršena, nego karijeristica, moderna žena. Bljaah