PS2MASTER Haha, ko bi reko da će biti novi Knack. : Vostalom, ono što je prikazano donosi mnoga poboljšanja naspram prvog Knacka. Prvi Knack je bio stvarno izazovan na većoj težini. Radujem se nastavku.https://www.youtube.com/watch?v=VSz815Srub0
pravednik Također ugodno iznenađen iako nisam prekucao prvi dio.Savjetujete da prekucam ipak?Bude mi ok ako volim Ratcheta i takav tip naslova?Patch za Pro je isto izdan koliko sam čuo?
fan-of-war Nisam igrao prvi, ali sudeci prema ovom traileru izgleda zabavno. Nadam se da ce sljediti primjer zadnjeg Ratcheta i ne prodavati se po punoj cijeni. Ako tako bude, mozda i uzmem vec na dan izlaska.
wolf Prvi dio mi se cinija kao Crash za Ps4, al je bija nista vise nego prosjecan. Stvarno ocekujen veliko poboljšanje naspram originala.
Genesis Tebe je tak tesko ozbiljno shvacat, svaki post ti zavrsava sa haha, navikao sam na a trebalo bi biti :)
juky Op iznenadjen ovim,nebi se nadal tome.Prvi dio je bil fora,nis vise,nije igra koje bi se uvijek sjetil kad neko spomene ps4.Nabavit cu ovo kad izadje i ostavit za klince :)
figo morat ću negdje da rentam prvi dio.. loše recenzije su me odvukle da nabavim i isprobam uopće.. jako me iznenadila najava drugog dijela.. pošto su popljuvani dosta nakon KNEKA 1
Icek Meni je prvi bio relativno težak i koliko god da mi je bio super i zabavan, bio mi je i frustrirajuć istovremeno pa ga nisam završio.
renda Ovo je istina, cesto je frustracija preuzimala, ali svejedno dobra igra i nepravedno posrana, pravi platformer.
z0l3e morat ću negdje da rentam prvi dio.. loše recenzije su me odvukle da nabavim i isprobam uopće.. jako me iznenadila najava drugog dijela.. pošto su popljuvani dosta nakon KNEKA 1 ma sad će na ps+
emilijo Jedinicu sam presao sveukupno 6 puta zbog jednog glupog trofeja koji je baziran na sreci. Igra je stvarno znala bit frustrirajuca. Ali kada se dobije Diamond Knack igra postane lagana.Knack 2 imamo. Jos bi volio da Sony najavi Little Big Planet 4 (prosle su dvije godine od zadnjeg nastavka), Sly 5 i novog Crasha od platformera.