The Last Of Us Part II
Odmorio danas, uzeo gitaru, rastavio Through the Valley na bare hvatove,odsvirao, skužio da nemam pojma svirat prstima, nabacio malo videja s početka i voila!
Bio sam kod brata spojit PS4 na 4K TV sa HDRom...i dok sam se zapricao u dojmovima izbrisao sam igru! Umjesto close aplication stisnuo sam delete!
Tip je mrtav hladan obrisao igru!
foggy
Nice, dobro odsvirano
19marksman89
Ista stvar se meni dogodila sa Death Strandingom, cijeli dan se ponovo skidao haha
Jedno pitanje na mapi mi se pojavio upitnik i kad očistim tu zgradu i dalje je upitnik jel treba tako biti ili samo nešto promašio lootat??
fatamorgana
Nešto nisi skupio.
Kad sve skupiš, onda se precrta upitnik.
Meni je jednom i dalje bio upitnik dok se nisam malo udaljio od lokacije pa je Ellie rekla nešto u stilu da je riješeno i prekriži.
Jebate bas me zanima kakav ce bit MP , battle royal se uklapa u ovu atmosferu vrhunski!
Fucking hell, nisam znao da se ovo može
Ma je, i ja sam par puta skočio random na glavu i falilo mi je to, dok nisam skužio da ti igra ne da ni tutorial, ni prompt. Treba stisnut kocku u zraku.
Igra je dosta pokupila od Uncharteda 4.
I baš mi se sviđa kaj nije objašnjeno.
Kolko toga trebamo sami skužit.
- Uređivano
Ja sam to pokusao par puta ali nije mi uspjelo. Nisam znao za kocku
Jucer je buraz izvukao slucajno pusku blizu stola i porusio salice koje su bile na njemu. Mala stvar, ali meni puno znaci kada vidim da je sve objekt s fizikom