zontra a i ja sam uvik za nek si uzmu vremena koliko im treba , samo je neka susa sa igrama nema se sta igrat 😅 BF se ceka da spasi situaciju 😜

I drago mi je sta planiraju nesto veliko za TLOUMp stvarno je bio top u prvom djelu

9 dana kasnije

Sere mi se od takvih naslova, igra mi može promijenit život samo ako je ja napravim i onda prodam u par milijuna komada.

Bome meni se već sere od tolike silne ogorčenosti na svakom koraku ovdje na forumu. Čovjek stavi video od 30 minuta i čitav zaključak je da se treba sprdati.

TLoU serijal je apsolutni vrhunac gaming industrije, nešto kao Godfather ili Blade Runner u filmskoj. U potpunosti razumijem da takva igra može kod nekoga utjecati na životna uvjerenja ili stavove, što je u neku ruku i smisao same umjetnosti. Nešto poput osjećaja kojeg imaš nakon prvog prelaska Spec Ops: The Linea:

Giphy - gladiator GIF

Ja sam taman došao do dijela gdje tražim Owena i za igru same pohvale minus moje standardne plaći oko agenda.

Čak mi nije više ni toliko žao što su Joela koknuli koliko me je prije smetalo.

Po meni je najveća šteta igre što su leakali one pizdarije prije samog izlaska i što se igru prezentiralo na pregrub način kad u stvarnosti situacija nije toliko loša.

Deadwalker Nešto poput osjećaja kojeg imaš nakon prvog prelaska Spec Ops: The Linea

To nije nekakva no brainer pucačina? Počeo sam ju jednom davno na X360, ali me ubrzo odbilo neograničeno spawnanje enemy-a (ako se dobro sjećam).

prayer

Ovo nije tema za spoilere.

Deadwalker Apsolutno. Ne mogu reći da mi je neki film ili igra promijenila uvjerenja ali itekako je bilo naslova koji su iz mene uspjeli izvući neku emociju i natjerala me na razmišljanje. TLOU je jedna od tih igara.

prayer youtuberi su mjececima prije relesa svim snagama blatili ND i TLOU2 to je najveca agenda oko igre .

Meni Spec Ops nije uspija šta je pokušava tako da mi je igra bila razočaranje. Baš me zanima šta ćeš ti reć.

Meni je bio OK. Nije me u potpunosti osvojio ali cijenim pokušaj stvaranja priče nalik Heart of Darknessu umjesto tipičnog ameri vs insurgents scenarija.

Fico pa sta drugo nego se sprdati?! Kad sam ga cuo kakvim glasom prica i kakve gluposti, podtalcen, svi ga u skoli jebali, bla bla, potera me srat. Muskarci su postali vece pizdurine od zena. To bi ja posla na goli otok nek kamenje tuca, a ne tu da kmeci po jutubu ko zadnji redikul.

Deadwalker ne smaraj s glupostima.

"Moj boze marksman u sta si se ti pretvorio...u materijal za ignore."

wooddiebone a ja vidim da si se ti pronasao u onom gore videu lol. Zalio bih te, al' nemam vremena.

A gledaj s obzirom da se vidi koliko si nesiguran, savjetujem ti da pogledas Blade Runner ili Kuma, a mos i oboje pa ti mozda zivot promjene lol

A sad vise necu biti Bully jer ti sigurno jos ostale uspomene od skole pa ne bih stare rane otvarao. Ajde pusa.

Ne možeš ti protiv sebe.
              Smiriš se na neko vrijeme, ali na kraju ona srž izađe van.

Šteta, jer u normalnim trenucima zbilja možeš doprinijet forumu.

Tzereen sere mi se od onakih jadosti, eto. U pravu si, ne mogu protiv sebe! Sorry.

Napustam bojno polje i zelim vam svima da vam se zivot promjeni zbog igre.

Ja pak vidim tolko gorčine i frustracije u tvojim postovima da mi je teško ne zaključit da si išta drugo nego frustrirani prepotentni angsty tinejdžer.
                Znam da nisi, al se tak ponašaš.

Potičeš na dijalog o igrama, a prvi si kad treba taj isti dijalog pretvorit u...

pa ovo.

Prije nego razmišljaš o tome kud bi slao ljude da budu onakvi kakvi ti misliš da bi trebali bit, božda bolje da se pozabaviš sa razmišljanem o tome da sam pratiš ono što pišeš, ne mješaš se u tuđe živote i ne ulaziš u teme koje te ne zanimaju.