Tarantino je najbolji redatelj na svijetu, a The Hateful Eight ce biti najbolji film ove godine.

Channing Tatum u Tarantinovom filmu me baš odbija  :(

dobar je Tatum,a Tarantino zna birat glumce.
Ovaj Batman trailer me rasturil,pase mi Affleck i ocekivanja su ogromna,CGI fest ili ne ovo bu rasturalo.

Channing Tatum u Tarantinovom filmu me baš odbija  :(
Tatum u zadnje vrijeme glumi u kvalitetnim filmovima i postaje ozbiljniji glumac. Nesto kao Ryan Reynolds. A i Tarantino sto god da je napravio, postalo je klasik.

Nego, šta mislite hoće li doći u sljedećih par godina zasićenje comic book hero filmovima?

Mislim da iako su kvalitetno odrađeni, više manje se sve bazira na isti kalup.
Pogledao sam sve "marvelove" filmove od Iron Man-a do zadnjih Aveng. u mjesec dana, i ovako kad čovjek jedno za drugim gleda, iznimno je lako primjetiti da svi imaju isti recept.

Malo drame, više akcije, tu i tamo humora i izbaci na tržište.

I svakako se profitabilnim pokazao taj recept.

Ali u svemu dođe zasićenje, tako je bilo sa vesternima, sa mafijaškim filmovima, sa sci-fi...
Svi su imali taj svoj period "slave" dok nije došlo nešto drugo.

A kad pogledam samo listu filmova koje Marvel i DC planiraju izbaciti do 2020-te dođe mi zlo.
Nikakve originalnosti više nema u blockbusterima, tu i tamo se pojavi dragulj poput Inception-a, Interstellar-a, Edge of Tommorow itd. koji su novi ip i koji me dovedu u taj stadij excitement-a koji može samo novi ip da donese.

A nekad smo ih imali da nismo znali šta ćemo od njih. I opet, da neko ne misli da napadam marvel/dc filmove, smatram da su neki sasvim kvalitetno odrađeni, neki čisti prosjek, a neke mogu gledati po 100 puta (Avengers, Guardians, prvi Iron Man...), ali čisto smatram da se već sad iskazuje zagušenje sa ovim filmovima, i svakako bih volio vidjeti nešto novo.

Zamislite, nekakav dobar blockbuster poput Aliena, poput Back to the Future-a, Terminatora, Indiana Jones-a, Star Wars-a...
Don't get me wrong, ne bih volio milkanje ovih franšiza, već samo nešto novo...

But that's just me xD

Uff, meni odličan trailer Supermena i definitno ću ići u kino pogledat.
Odlican trailer. Bafflecku lezi Bruce Wayne lik.

Tarantino je najbolji redatelj na svijetu, a The Hateful Eight ce biti najbolji film ove godine.
What....?

Sto nije jasno?
Nije mi jasno zašto misliš da je Tarantino najbolji redatelj na svijetu...?:)

Odličan je, bez daljnjega, ali pored Kurosawe, Bergmana, Lyncha, Leonea, Kubricka itd, nema šanse...:)

Moje mišljenje naravno...:)

NHF :)

Nisam mislio ikada, nego trenutno :)

Jedino mu mogu parirati Nolan, Spielberg i Scorsese.

Nisam mislio ikada, nego trenutno :)

Jedino mu mogu parirati Nolan, Spielberg i Scorsese.
Ok...:)

I jučer pogledao Jurassic World i evo Mad Max je dobio opaku konkurenciju za najgori film godine mada Max ima ipak malu prednost

Znaci ide u jos vecu psihoticnost od Heatha, oh well...

Sto ludji to bolje. Leto je izuzetno kvalitetan glumac, mislim da ce biti fantastican kao Joker.

On je vrh glumac. Ne mogu ni zamislit sto sve moras proc da udes u lik takvog psiha.

https://www.youtube.com/watch?v=PLLQK9la6Go

bas sam ga htel stavit :)
predobro izgleda,Leto bu razoril ulogu.