Jel taj film baš toliko dobar?Ne bas, meni prosjek.
7. umjetnost
Kaj je, je. Dobar je.
Iako je meni Arajval ipak mrvicu bolji.
http://oscar.go.com/nominees
Slabo je to za La La Land.
Hell or High Water za najbolji film?? Mislim film je dobar, ali materijal za oskara? Loooool
Nominacije nekako očekivane. Jedino za Hell or High Water nisam mislio da će ih toliko dobiti.
BTW evo jednog izrazito pozitivnog reviewa za Get Out, nadolazeći horor-triler o crncu koji ne zna što ga čeka kad posjeti obitelj svoje bijele djevojke.
http://www.hollywoodreporter.com/review/get-review-967922
La La Land je dosta veliko pitanje ukusa tj. ako ne mozes podnijeti pjevanja odnosno mjuzikl opcenito ces se pitati koji je kurac to. Meni osobno su hvalospjevi zasluzeni, jedno od najunikatnijih i najboljih iskustava koje sam dozivio u kinu u novijoj povijesti.
I mene malo iznenadila nominacija za Hell or High Water iako je film iznimno atmosferican i strasno dobro odglumljen. Kada se vec stavlja 9 filmova doduse onda i nije iznenađenje. Ne pada mi sad momentalno napamet što bi ubacio umjesto njega. Možda Captain Fantastic.
Drago mi je da se prepoznalo Arrival, ali di je nominacija za Amy Adams ? Prebizarno.
Streep joj uzela mjesto. Ma ne vjerujem.
Ne zaboravimo i nominacije za Zlatnu malinu (Zoolander 2 vodi sa 9):
http://ew.com/awards/2017/01/23/razzies-2017-nominations-list/
Zlatna malina je sprd, mislim da ne moraš ni gledat film da bi tamo glasa.
Streep joj uzela mjesto. Ma ne vjerujem.Možda zato jer je srala po Trumpu, a svi znamo da ži... ovaj... ljudi u Hollywoodu to vole.
Saće i Šia Labelovuf dobiti koju ulogu više.
Hell or High Water za najbolji film?? Mislim film je dobar, ali materijal za oskara? Looooolpa ono, i la la land je izgleda isto materijal za oskara.
Hell or High Water je i mene iznenadio... meni osobno je film dobar, ali ne i materijal za najbolji film godine. Nocturnal Animals bi ubacio ispred njega... općenito... činjenica da nije dobio ni nominaciju za adaptirani scenarij mi je čudna.
Upravo ovo, prije par tjedana je na dodjeli Zlatnih Globusa ili necega odrzala srcedrapajuci govor protiv Trumpa kako je on smece i kako je nju strah za ljude koji su protiv njega bla bla bla i pobrala ovacije.Streep joj uzela mjesto. Ma ne vjerujem.Možda zato jer je srala po Trumpu, a svi znamo da ži... ovaj... ljudi u Hollywoodu to vole.
Saće i Šia Labelovuf dobiti koju ulogu više.
Tu su Vince i Mel imali epske reakcije

Inace sto se tice izbora za nominacije, iako ove godine nisam gledao previse filmova koji su na tom popisu nego sam gledao uglavnom starije, moram priznati da mi izgleda prilicno slaba konkurencija i da ce tu La La Land izdominirati.
ma taj govor je bio komedija, neznam tko pada na takvu patetiku, ali netko u tom odboru ocito da
la la land potpuno zasluzeno sto se mene tice, fenomenalan film
Cratos
LOL, gdje si našao taj gif?
Daj skuži ženu iza Gibsona kako treperi okicama.
Cijela scena je jos bolja
https://www.youtube.com/watch?v=5PWaz-IcLIM
Vaughn se ne pomakne doslovno milimetar, oci ne zaklapa i hoce ju zadaviti, a Mel iza si misli koji k ova govori
A i Silence nije bas najbolje prosao.
Inače malo kad pogledam listu, čini mi se da je ova godina poprilično bolja od prošle godine. Primjera radi, od filmova koje sam gledao, Hacksaw Ridge je jedan od najboljih ratnih filmova 21. stoljeća, Arrival je fantastičan SF i također jedan od boljih u novije vrijeme, Hell or High Water možda nije toliko fantastičan ali opet dobar film, i La La Land je sve ono što sam već ko zna koliko puta napomenuo.
Kada se sjetim prošle godine malo bi kojem filmu tamo dao da konkurira sa ovima. Primjera radi Martian je bio zabavan SF, al Arrival je nešto potpuno drugačije; Brooklyn i Bridge of Spies su zaboravniji i od već spomenutog Hell or High Watera, a kamoli od ostalih; The Big Short je na interesantni način pokušao prikazati priču čiji se efekti osjećaju i danas ali čisto sumnjam da bi ga želio još jednom pogledat, isto vrijedi i za Spotlight koji je bio fantastičan film i koji je "otkrio" veliku priču, ali i tu će mi više ostati sama priča, odnosno znanje o istoj na pameti, nego li konkretno neka scena iz filma.
Revenant je imao mamojebačku kinematografiju ali i nikad očitiji trud da se progura taj oskar za glavnu ulogu, Mad Max je bio vizualni feast, i Room mi je bio film sa brutalno jakom pričom i suludo dobrom glumom (i dalje je travestija što mali Jacob nije bio nominiran). Čak i unatoč tome, prije bih pogledao opet ovogodišnje filmove, (osim Hella koji je bio poprilično dobar, al neznam dal bi mi se dalo gledat ga opet) nego li te.
Najveća greška mi je što nisam otišao Arrival pogledati u kina, sad ću riknit dok doživim kvalitetnu verziju online.
Najveća greška mi je što nisam otišao Arrival pogledati u kina, sad ću riknit dok doživim kvalitetnu verziju online.Ima već HD verzija Mkvcagea na, khm, onim stranicama.