CroZac_Drake Mad Max rastura i kod kritike i kod ljudi. Moram si skinut prva 3 dijela i pogledat zato jer nikad nisam sjeo i pogledao ih kako spada.
zontra Kakve ocjene ima ovaj Max, 88 Meta, 93 IMDb... Morat cu i ja pogledat prva 3 kao pripremu za ovaj.
madsupercrash Cak mi je i treci vrh, al zato je drugi savrsen.Ovaj novi nemoguce da podbaci. Radi se o origigi redatelju, ipak.
Fenix Kako je kod vas u Austriji? Jeli sinkroniziraju na njemacki ili imaju titlove u kinima?Sent from Tapatalk.
Solid_Snake Od 20-tak najpoznatijih kina, 2 samo puštaju OV.Ovo sve ostalo sinkroniziraju, strašno .Naravno ja sam nekako našao taj što puštaju OV
renda Ovo mi je uz Star Wars najocekivaniji film godine i ocito je odlican. Mogel bi i ja prva dva opet pogledat.
densetsu I u nas i više nego pozitivna recenzija novog Mad Maxahttp://www.jutarnji.hr/prvi-smo-pogledali-novog-mad-maxa-zaboravite-mela-gibsona--ovo-je-film-koji-cete-gledati-nekoliko-puta--najbolji-film-u-2015--godini-/1348832/
madsupercrash Kad vidim ovu Lucy, kako uzasan film, ko neki Indijski trash. Trebali su otic u akcijsku komediju, imali bi hit.
CroZac_Drake Ja baš danas pogledao prvog Max-a. Još pogledam ostala 2 do subote i onda u subotu na novog.