Tuhy Jako površno znam likove, ni blizu kao u Mortal Kombatu, ali bome i ovo djeluje jebeno. Ako bude sreće, i MK2 i ovo će bit dost dobro.
renda Tuhy meni izgleda tri put bolje od MK, bas brutalno dobro djeluje, a i Koji je tu, nemre bit lose, jedva cekam.
Brijac https://variety.com/2026/film/news/top-gun-3-tom-cruise-maverick-sequel-1236723519/ Teško da će nadmašiti drugi dio koji mi je jedan od najboljih akcijskih filmova ikad, no živi bili pa vidjeli.
renda DarkPunisher Trailer je jeben, ali nema ovo veze s Resijem, po nicemu, a i nakon Weaponsa mu nis ne vjerujem vise!
DarkPunisher renda Nema veze, ne dira me dokle god je film dobar. Bolje da je i tak nego ona abominacija od DMC anime adaptacije. Weapons je vrh.
Tuhy Izgleda ko neki random zombi film, al nije da je nešto previše prikazano. Svakako zasad po viđenom nema praktički nikakve veze sa Resijem, al ajd, vidjet ćemo. Weapons mi je bio dost dobar, a svakako ne može bit lošiji od one zadnje gadarije.
escoban Brijac Neznam koliko he tocno, al citao sam da Ahileja glumi EllenPage tj. sad veliko musko Elliot Page, a Helen iz Troje je neka crnkinja. Nadam se samo da je neka budalestina sa twittera al ako je to tocno ide skip iz principa.