Steam - 4207 igara
PS2 - 3874 igara

Steam dominacija ne jenjava! #PCMasterRace

Ako im je cilj samo zarada onda nema...

Pa zapravo ta brojka nije za pohvalu Chono7
To samo znači da je na servisu došla hrpa smeća...Isto kao i na PSN-u.
Gleda se kvantiteta a ne kvaliteta.

Izdvoji mi pohvalu...

Ovo znaci da Valve generira hrpu love i ovo znaci da nikad vise AAA naslova nije bilo na Steamu, ostatak je pogodna klima za male devove i indie naslove (od kojih se gotovo svi PLACAJU).

I ovo znaci da 38% izdanih igara na Steamu otpada na 2016. godinu koja jos nije zavrsila. Brojke su brojke.

Izdvoji mi pohvalu...

Ovo znaci da Valve generira hrpu love i ovo znaci da nikad vise AAA naslova nije bilo na Steamu, ostatak je pogodna klima za male devove i indie naslove (od kojih se gotovo svi PLACAJU).

I ovo znaci da 38% izdanih igara na Steamu otpada na 2016. godinu koja jos nije zavrsila. Brojke su brojke.
Pa nije članak negativan...to ti želim reći.
A većina igara je tu smeće. Igara do 5 eura vjerojatno ima najviše (bubam) , a one su jel smeće.
Isto ko i na PSNu sa igrama poput Mayo gdje tapkas teglu majoneze 30 minuta da bi dobio platinum trofej.
Ne znam kako to prolazi kod onoga koji takvo nešto odobrava da se tu prodaje. Počelo je sličiti App Storeu na mobu.

Evo reci mi da li ovo zaslužuje biti na Storeu:
http://store.steampowered.com/app/434260/

1 dolar...što zaradi Steam na ovome? 30% od 1 dolara? Na koliko komada prodanih 10000? Ne vrijedi tog smeća.

10000 prodanih primjeraka od 1$ puta 3000 takvih igara = 3 000 000 dolara. A nisu sve 1 dolar ima ih i po 10-15, pa ti racunaj frende.

Osim toga tko tebi brani da preskocis takve igre? Zasto neki klinci ne bi imali takvu ponudu? Zar gaming zaista cine samo AAA naslovi?

Poanta, Valve generira lovu koju ostalo mogu samo sanjati i nemaju interesa za razvoj igara

Ne brani mi nitko da to preskočimo, samo kažem da je tu hrpa smeća došla kao i na App Storeu na mobu. Isto je stanje i na PSNu primjerice.