Upravo završio MGS 4 i ne mogu vjerovati
Oduševljen sam igrom i serijalom pogotovo, nevjerojatno mi je drago da mi je otišlo iz guzice u glavu da odigram više MGS igre. Tukal bi starog sebe kaj nisam odigrao prije!
Najveća preporuka svima koji nisu, grehota ne odigrat! #KojimaJeZakon
Samo pitanje za vas MGS experte (nadam se da nisam ovo već pitao tu), da li da odigram još i MGS Peace Walker pošto je direktor igre također Kojima? Malo po gameplayu sam vidio da je dosta slično MGS V zapravo (nisam znao da je toliko sistema u V došlo iz Peace Walker-a) tak da me samo zanima da li je priča dovoljno intrigantna da se odigra prije MGS V? Igra valja makar mislim igrat na PSP?
Ne sumnjam da nije kvalitetna igra samo me interesira da li je dovoljno dobra i važna priča za ostatak serijala?
Imamo još jednog fana .
Drago mi je da ti se serijal svidjeo.
Iako PW nije na onom levelu kao i ostatak serijala, jedna je od najboljih igara za PSP, tako da ako budeš igrao na "velikim" konzolama svakako to uzmi u obzir.
No svakako da bi riješio sve što se ima riješiti uzelo bi ti dosta vremena, pogotovo ako se budeš upuštao u customiziranje vojnika/baze i svih side ops-a, pa ako si spreman se upustiti u loophole, imaš moju preporuku.
Bogat je dijalozima kao i prethodni nastavci, međutim zbog ograničenja PSP platforme, "prave" animacije su zamijenjene Ashley Woodovim strip segmentima, kao i neke gameplay mehanike koje nisu toliko kompleksne kao u MGS3 i MGS4 naprimjer (crawl je izbačen, camo više nema toliki impact, sistem hranjenja iz MGS3...).
Ovo je jedina igra u serijalu gdje čak i možeš odličan sinopsis na yt-u pogledati (naravno, opet, ako imaš vremena uvijek je bolje odigrati igru i moja broj 1 preporuka) gdje za razliku od ostalih dijelova NIKAD ne bih preporučio.
https://youtu.be/9Cy7E76mBL0
Odlično "editovano" i esencijalno ako planiraš na MGSV.
#KojimaJeZakon