Enslaved: Odyssey to the West (PS3) - dobro balansiran red skakanja (u kojem se ne može pogriješiti), red borbe i povremene zagonetke uz odličnu sinkronizaciju, odnosno glumu rezultiralo je vrlo dobrom akcijskom avanturom. Korak naprijed u odnosnu na Heavenly Sword.
Nintendo Land (Wii U) - prva igra za Wii U koja je demonstrirala razne mogućnosti Wii U GamePada pokazala se kao bolji i dorađeniji party naslov naspram ranijih, sličnih igara poput Wii Playa i Wii Sportsa. Uz zanimljivu prezentaciju, gotovo sve mini-igre (koje se baziraju na poznatim Nintendovim naslovima poput Zelde, Maria, Metroida, Pikmina, Donkey Konga itd.) se mogu igrati i samostalno, s dobrom razinom izazova tako da igra može potrajati solidan broj sati dok se sve ne završi.
Xenoblade Chronicles X (Wii U) - započeo, no ne i dovršio, po dosadašnjim dojmovima još jedan odličan japanski RPG, što je postala rijetkost još prethodne generacije konzola. Izvrsno dizajniran svijet, zanimljiva priča, opsežan (no, ne i prekompliciran) sustav napredovanja i sistem borbe, kvalitetna glazba i sinkronizacija te velik broj misija osiguravaju sate i sate zabave (zasada sam na oko 25 sati) i vuku na ono "samo još jedan quest, pa još jedan quest". Jedini ozbiljniji minus je nešto izraženiji pop-up i povremeno odsuće collision detectiona.
Dark Souls (PS3) - iako sam sveukupno utrošio više od 200 sati na ovu igru, opet sam ju započeo, no isključivo co-op u ulozi fantoma. Još uvijek se igra s guštom, kao i tijekom prvog prelaska.