Otimači još jednom nude nešto drugačije, ovoga su puta sva trojica odlučili recenzirati isti film, "Jagten aka The Hunt", a jedan od njih pogledao je i čarima alkohola te film recenzirao intoksiciran.
Otimači izgubljenih ekrana: Epizoda #5 – Danci i pijanci
Po nedostatku komentara zaključujem da većina forumaša nije išla čitati.
blejd zvan ciroza jetre
Brijem da svi piju ili troše pare ili igraju ono na što su potrošili pare!
Ova epizoda je predobra!! :) Jedna super klasična recenzija bez imalo spojlera, jedna u kojoj su samo spojleri, ali apsolutno prekrasno sažeto i preneseno. Dočim je posljednja apsolutni kralj!
Ultimativnu zalkjucak ie da su dica govna, ljudi supci a madso bog otac i treba je svih p9jest. 20/10 film gldaj ga vec danas !!!
Gledao već, The Hunt definitivno zaslužuje preporuku ako netko traži zanimljivu dramu.
Mislim da je ovo moj najbolji rad.
E jbt umro sam od smijeha. Odlicne recenzije. Ova Bladeova baš pogađa samu srž filma i vjerno prenosi redateljeve zamisli nama čitateljima.
Poslano s mobilnog telefona S7
Večeras je The Hunt bio na HTV-u 3 i da nije bilo ove epizode Otimača, najvjerojatnije bih prebacila program u potrazi za nečim američkijim i tako propustila odličnu dramu i seksi Mikkelsena. Što reći nego citirati Bladea:
Ultimativnu zalkjucak ie da su dica govna, ljudi supci a madso bog otac i treba je svih p9jest. 20/10 film gldaj ga vec danas !!!