Evo mene opet s 3 kratka pitanja; nadam se da nećete zamjeriti.
Prvo moram naglasiti da ne pamtim imena lokacija i likova/protivnika, što ste već valjda i skužili, pa se moram orijentirati prema dunkeyevom videu.
Znači, video:
https://www.youtube.com/watch?v=HSOuLJtDRFA
Ovo gdje skače na 4 - spustio sam se dolje. Sad, na 4 vidite protivnike ispred, a ima i neki puteljak s lijeve strane kojim dođete do dizala i onda njime do (ako se dobro sjećam) katedrale gdje je Amelia. Sad, kad sam drugi put došao ovdje, išao sam ravno (prema tim likovima koje vidite na videu) i jedan me lik ubio nakon čega sam se respawnao na sasvim drugoj lokaciji (nešto što izgleda kao zatvor; popraćeno je animacijom - otud sam došao da Paarla). Zašto se to dogodilo? Koji je uopće bio uvjet da za to? Pitam jer će frend igrati nakon mene, pa da mu pojasnim.
2. Gledam listu trofeja i vidim da imam trofeje za 5 bosseva - Gascoigne, Amelia, Blood Beast, Witch i Paarl, ali su ''odvojeni''. Da li to znači da su ova prva 2 regularni, a ostala 3 optional bossevi?
3. (ovo je onako čisto informativno) Kada ste vi počeli rješavati Chalice dungeone te da li ste ih rješavali u komadu, ili malo Chalice malo glavna igra?