Ono kad Veigue stigne u 2 dana doći do faze na kojoj sam ja trenutno koji igram tjedan dana. Eto što napravi dnevni nedostatak vremena za malo duže partije.
Ma, nisam ni ja puno igrao.
Zapravo, jučer smo ja i frend prvi put startali igru, a igrali smo po sistemu ''ti hodaj dok te ne ubiju''.
Na kraju sam restartao igru, napravio novog lika, i onda krenuo u pravo rješavanje. Da nekim slučajem jučer nisam ustao u 5 ujutro i bio umoran, sigurno bih dalje u igri došao.
Morat ću razočarati kolegu AlexY - igram s frajerom. I koristim defaultnu facu; samo sam mu bradu stavio lol.
Igra mi se sviđa više od DS-a jer imam osjećaj da je brža. Nezz, DS mi nekako tromo djeluje; i kretanje lika, i kao da input kasni, a o obnavljanju HP-a sa Flaskom da ne pričam. Ili sam ja loš igrač, ili je u pitanju nešto sasvim drugo, jer ovdje mi evade ide daleko bolje nego u DS-u. Toliko sam se razbahatio da ću ostati na levelu 20 neko vrijeme. Šteta što se samo 10 molotovljevih koktela može nositi u rukama.
A onog lika u crkvi sam lijepo ''palio'' (mislim da se Fire Paper zove predmet koji daje fire element na oružje) ali, kao što rekoh, otruje me.
Nadam se da mi neće trebati pomoć oko bosseva.
Što se oružja tiče, koristim Saw Cleaver. Normalni, ne extended.