Ovako sam se i ja dvoumio,pogotovo sto sam Demons Souls upalio i ugasio nakon 5 minuta. Nakon dugo premisljanja odlucio sam uzet igru i nisam pozalio. Prosao,platinirao i uzivao svake sekunde pa i onda kad sam pisao krv. Igra je teska,ali ako joj das sansu (citaj ne odustanes odmah) uzivat ces.
Upravo to me plaši, da ću ju igrat 5 minuta i prodat odmah
Vidim Flipper je žešće protiv da kupujem, al si u manjini. Moram ti samo reći da se ne sjećam kad sam se zadnji put frustrirao radi igri, možda me prošlo to frustriranje, možda je činjenica da igre nas vuku za ruku kao dječicu, ne znam...
Someone je pravi primjer. A bome i tzereen
igra samo trazi da savladas mehanike i to je to.
Znaci nema assista kao u drugim igrama ili fora cutscene , debilne mehanike gdje se igra sama "igra". Jednostavno trazi da se naucis igrat i to radis perfektno.
To sam primijetio kad vidim da ljudi pričaju za Bloodborne, na početku umreš 10000 puta, poslije savladaš mehaniku, što je po meni sasvim ok.
Predes s Bloodbornea na Witcher i gledas zasto lik radi sve sam.
Jedina mana kod BB-a je to kaj poslije stalno kukas kako nijedna igra nema tako dobar combat.
Možda dok su mi živci na rubu upalim AC pa tamo samo blockam!
Volio bih dat igri priliku, pogotovo kad vidim da se toliko ljudi zaljubilo u igru.
Dok je ljeto da još imam kad i igrat, dok faks krene sumnjam da se budem primao toga samo za vikende.