Zavrsnio prije 2 dana, oko 33h, LV71. Također rijeseno sve opcionalno vezano za story (chalice dungeoni se jos igraju)...
Ukratko, iako mi je igra sama za sebe relativno dobra smatram ju uvjerljivo najgorom Souls igrom. Previse "cheap" fora koji ostavljaju gorak okus u ustima, premalo sadrzaja (bossova, statsa, oruzija itd.), meh boss dizajn, te poprilicno dosadni i zaboravni NPCi (koji su jedna od bitnijih stvari u Soulsima ako se mene pita). Mora to puno bolje da bude uz bok DeS i DS1 :(
Ocjena: 8/10
također dijelim tvoje mišljenje, ono početno oduševljenje mi je sada kako prilazim kraju jako jako splasnilo, mislio sam da če igra ponuditi aaajme toga na izbor, no međutim nenudi apsolutno ništa, sramotni izbor oružja, prešao sam skoro igru sa oružjem od početka, što je po meni za jedan souls serijal obična baljezgotina, očaj rekao bih, iako oružja izgledaju cool jednostavno ih je smješno premalo i sve ih maltene imaš na izboru na početku igre, nemožeš ih nači niti pokupiti, niti zaraditi, več na onaj glupi način tipa kad napraviš nešto onda ga možeš otići kupiti kod vendora, gluparija.....
upravo iz i navedenih razloga je i pvp totalna banana, što je bio zaštitni znak svakog souls serijala do sada, znači apsolutno svi igraju sa onim holy mačem(neznam sad točno kak se zove), znači 20 borbi, 20 likova sa tim mačem, jer je eto on jedino oružje tu koji ima ogroman dmg i može se dobro nadograditi, idiotarija!!
uglavom poveliki potencijal, ali premalo realizacije,
i iskreno se nemogu načuditi ekipi da je uspjela napraviti ovakve abnormalne greške, da jednostavno nakon prvog prelaska jednostavno neosjetim apsolutno nikaku potrebu da bih išao u ng +
žalosno, jako žalosno......