Pardon, tek sad skužih jer sam išao se kafenisat u to doba. Ipak bih dodao jedan od najboljih serijala ikad. Toliko nastavaka, kvaliteta je konzistentna ako ne i rastuća, a sadržaj svaki puta sve veći. Da ne spominjem priču, ogroman broj likova, zapetljanost i dramatičnost iste.
A i dalje debelo ispod radara. Sad ti meni objasni zašto.
Jedan od najvećih misterija sa kojima sam se susrea u gaming svijetu. Konkretno ovaj serijal, ali u potpuno istoj mjeri i
Persona serijal. Vječito ispod radara svima; potpuno nepravedno i pomalo ironično s obzirom sa koliko ljubavi se prave ova dva serijala. U doba kad se na tržište izbacuju svakakvi nesadržajni poluproizvodi,
mainstream mašine koje se prodaju u milijunskim brojevima, imaš igre koje slave samu gaming industriju (stvarno to mislim), i nitko ih ne benda. Uvjeren sam da bi se ove igre prodavale u barem duplo većem broju da i dalje ne postoje predrasude velike većine prema Azijskom tržištu i konkretno Azijcima. Iz istog tog razloga većina nikad ni ne prova igre, šta je ogromna šteta, jer postoji velika šansa da bi promijenili mišljenje za 360.
Evo, ova
Yakuza Zero je odlična šansa, idealan
entry point.
Ka šta si i sam reka, kvaliteta je svakim nastavkom rastuća, gameplay je zarazan i zabavan u ogromnim količinama, o sadržaju, likovima i svim ostalim sitnicama nema potrebe ni pričati. (sve od navedenog je malo
over the top, ali, Bože moj, pričamo o Japanu )
24.1. svi po igru, samo bez predrasuda. Nema sumnje da će forum vrviti Yakuza postovima.