Willie Vombat, činčila, marsupilan, Sonicova guzica i slično bili su samo neki od njegovih potencijalnih naziva i krivih interpretacija. Da, pogađate, radi se o najpoznatijoj nekadašnjoj PlayStationovoj maskoti.
Retrospektiva | Crash Bandicoot
Igrala sam sve Crasheve za PlayStation do Crash Tag Team Racinga na PS2 (dakle, sveukupno 9 nastavaka), no najviše vremena provela sam uz Crash Bandicoot 3: Warped, Crash Team Racing i Crash Bash.
Trojka i CTR su dragulji PS1 gaminga. Bilo je tu još odličnih platformera (kao Ape Escape, Gex, Spyro), ali CB 3 su nekako s razlogom svi obožavali, i tu nije bilo diskusije.
Užitak za pročitati.
Jedva cekam kolekciju. Dat cu za nju 500 kuna i imat je day 1.
Igrala sam sve Crasheve za PlayStation do Crash Tag Team Racinga na PS2 (dakle, sveukupno 9 nastavaka), no najviše vremena provela sam uz Crash Bandicoot 3: Warped, Crash Team Racing i Crash Bash.Satra bi te na Crash Team Racing.
Imas opomenu pred ban za double postanje iz teme u temu.
Trojka i CTR su dragulji PS1 gaminga. Bilo je tu još odličnih platformera (kao Ape Escape, Gex, Spyro), ali CB 3 su nekako s razlogom svi obožavali, i tu nije bilo diskusije.Dodao bih još Croca i oba nastavka (ali posebno prvi) Bugs Bunny: Lost in Time. Osobno mi je prvi BB odmah iza CB3.
Dobar je Bugs Bunny, da, a tu su i Sheep, Dog and Wolf...
Igrao sam Croc 2 i onako, solidan je, ali djeluje mi kao Donald Duck Quack Attack. Znači malo događanja u vidu stvari za skupljanje i protivnika i bland nivoi.
40 Winks je jako podcjenjen a kvalitetan platformer. Na momente i težak.
Kingsley's Adventure je isto okej, za koju nijansu bolji meni od Croca 2, ali ne za neku značajniju marginu
Gex 2 i 3 valja dodat na listu. Jedinica je 2D pa ono..djeluje kao port sa SNES-a.
Bugs Bunny je dosta dobar. Jedan od kvalitetnijih.
Ape Escape isto tako.
imala je sivonja fair share odličnih i dosta dobrih platformera
Sve se to sad može ponoviti na PSP, Emuparadise je stranica koju trebate. Ja sam baš bio instalirao neke legendarne igre i nostalgija me pukla kao mokra krpa.
Igrao sam Croc 2 i onako, solidan je, ali djeluje mi kao Donald Duck Quack Attack. Znači malo događanja u vidu stvari za skupljanje i protivnika i bland nivoi.Ja sam odustao od igre zbog dizajna i ne baš najbolje igrivosti. Jednostavno se nisam našao u igri, a nisam baš tip koji lako odustaje od platformera. Problem je valjda i što uglavnom igraš one odlične, pa kad naletiš na nešto malo lošije, nije baš da želiš nastaviti. Srećom, u to vrijeme je baš bilo dobrih alternativa.
Sve se to sad može ponoviti na PSP, Emuparadise je stranica koju trebate. Ja sam baš bio instalirao neke legendarne igre i nostalgija me pukla kao mokra krpa.nije da propagiram gusarluk ali meni je no 1 isozone
[deleted]
Užitak za pročitati.AMEN
dobar je taj yakuza :)
Super clanak, lijepo se prisjetiti Crasha. Osobno bih izdvojio trojku i CTR koji je po meni, prilicno zastarjeloj grafici unatoc, i dan danas daleko najbolji karting naslov u pogledu sadrzaja i igrace mehanike. Jos uvijek je itekakav gust s vremena na vrijeme baciti koju utrku s ekipom. Sto se ostalih platformera tice, tu ste uglavnom sve rekli, istaknuo bih jos mozda Spyru 2 koji je takodjer bio odlicna igra i mozda i najbolji nastavak serijala. Vezano uz Croca se slazem sa Zerom, nikada me nije zainteresirao dovoljno da ga odigram iz jednistavnog razloga sto u to vrijeme vrhunskih platformera nije manjkalo, kako na sivonji tako, naravno, i na tim zanrom tradicionalno dobro potkovanim nintendovim platformama.
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk