blade „Zar nije to iz godine u godinu ista igra ?“ Ne. Nije. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
voltriz Bravo Blade, vrhunska recenzija. I meni nije bas sjela proslogodisnja verzija ali sudeci po tvojim komentarima ove godine ce to biti pun pogodak.
Prika Preko njuskala prodaju svoj acc i mozes igru skinuti i igrati offline preko steama?Da li se to isplati i jeli me mogu prevariti kad skinem igru?
Nexus Preko njuskala prodaju svoj acc i mozes igru skinuti i igrati offline preko steama?Da li se to isplati i jeli me mogu prevariti kad skinem igru?Možeš kupiti key na G2A za 35 dolara...
Prika Meni ne treba online igra.samo offline a ovaj prodava za 50kn svoje podatke sa steama da skinem igru
CroZac_Drake Odlična reca..Ehh, kolko već dugo nisam igrao FM... najrađe bi krenuo sad, ali mislim da bi mi sve vrijeme pojeo.Drago mi je vidjet da se još uvijek roka 2D... 2D kružići s brzinom do kraja, tako sam ga uvijek igrao.
yovitssa Igram ga od CM 99/00. Koliko sam samo života potrošio na tu svetinju... FM 2016 je prva verzija koju nisam kupio/igrao i stvarno se čovjek zaželi igre (naročito nakon ovakve recenzije), ali kao što CroZac zbori, nema se vremena... A igra ga iziskuje vraški mnogo!Samo na potragu za trećom špicom znao sam potrošiti tri sata života! A gdje je tek ostatak momčadi... Sent from my iPhone using Tapatalk
biomotoelektrogeokultivat Odigrao FM 17 dosta dosta mi se ne sviđa jednostavno nema više nogometnog menađera kao što je 2001/2002 a tek prvih nastavaka LM ajoooooojj :( Moja ocjena za FM 17 je 5,5/10 . Ne bacajte pare dok ne padne cijena jer sam ja nazalost bacio novce i dobio vise manje isti proizvod kao prosli nastavci....
wolf Meni ne treba online igra.samo offline a ovaj prodava za 50kn svoje podatke sa steama da skinem igruIsplati se, ja od ovog jednog tipa iz Rijeke već 5-6 sezona za redon kupujen za 50-60 kn nikad problema.
fixa Ako sam išta naučio iz prijašnjeg dijela onda da 70% radi osoblje, bez dobrog osoblja ne možeš daleko. Dobar asistent radi pola posla, a pogotovo sada kada su ovu analizu meča bolje uraili...