PS2MASTER Više mi ne treba. A po ovakvom vremenu neću ni ić vozit nekih 75 km. A da je lepo vreme, išao bi. A ionak trebam isprobat PS4 Pro. Nek se javi ko oće. Ima vremena još i do zutra pa naizmenično izvlačenje.
PS2MASTER Idem sad tamo. Imaš goluba kartonošu da pošalješ?Ultimate Kratos Mogu ti poslat na mail. Kad si se već prvi javio i ideš tamo, nek bude. Daj mi mail onda pošalji na PM
Brijac Kako mislis na email, dodem tamo i pokazem im neki kod s email-a ili?Ako da moze meni, ja sutra idem. Naravno ako se kolega ne javi.
PS2MASTER Kako mislis na email, dodem tamo i pokazem im neki kod s email-a ili?Ako da moze meni, ja sutra idem. Naravno ako se kolega ne javi.Brijac Ulaznica mi je u PDF formatu. Takvu sam je dobio na mail kad sam napravio narudžbu za PS4 Pro.
ultimate-kratos Ispricavam se na odsutnosti nisam imao pristup internetu. Prepustam kartu Brijacu. Hvala PS2MASTER na gesti.
PS2MASTER Ispricavam se na odsutnosti nisam imao pristup internetu. Prepustam kartu Brijacu. Hvala PS2MASTER na gesti.Nema na cem. Brijac , posalji mi na PM mail.