Platina #59 - Days Gone (PS5)
Moram priznati da mi je igra proletila ispod radara prvotno kad je izašla, ponajprije zbog loših ocjena koje je dobila u to vrijeme. S obzirom da je igra dobila PS5 patch odlučio sam joj dati šansu i nisam požalio. Sad na kraju mogu reći da sam ugodno iznenađen sa cjelokupnim paketom i igra definitivno (u ovom stanju) ne zaslužuje sve loše ocjene koje je dobila od strane kritike. Iako ne uvodi ništa novo u open-world žanr, držala me zainteresiranim kroz cijelo vrijeme igranja, ponajviše zbog odličnog napucavanja i zanimljivih likova. Kraj igre je malo rastegnut i za optimalno uživanje, igra je komotno mogla trajati 5-10h sati manje, ali ne umanjuje od ukupnog doživaljaja. Što se tiče trofeja, tu apsolutno nema nikakvih problema s obzirom da nema missable niti difficulty-based trofeja. Također, ukoliko istražujete sve i igrate pedantno, skoro 80% trofeja se da osvojiti s prelaskom igre. Ostatak trofeja je isto tako straightforward i nema prevelikog farmanja (mrvicu za levele i collectiblese ako niste istraživali tijekom igre). Na kraju dana, igra se može naći po odličnoj cijeni tako da preporuka svima, pogotovo ako ju igrate na PS5.
Igra - 7.5/10
Platina - 2/10