#31 - Titanfall 2
Igra: 8/10
Težina Platinuma: 6/10 (oko 20h za Platinum)
O igri sam veÄ prije pisao kad sam ju preÅ”ao ranije ove godine, samo Äu joÅ” jednom ustvrditi - kratko, ali slatko. Nisam preveliki fan ovakvih FPS-ova, ali ova kampanja se definitivno mora odigrati.
Å to se tiÄe Platinuma, pokuÅ”ao sam ga isto odmah osvojit, ali nakon 10-tak minuta druženja nisam imao živaca za onaj poligon. No prije par dana sam odluÄio da neÄu dopustiti igri da me pobjedi, pa rekao, idem osvojit Platinum makar mi bilo zadnje. Prvih pola sata poligona sam proklinjao sve svece, ali nakon sat vremena je priliÄno lako pao i nakon toga sam joÅ” 2 puta oborio vrijeme Äisto onako iz Å”ale. Tako da u retrospektivi i nije toliko težak, makar moram priznat da je na poÄetku užasno, ali sa vježbom Äe kad tad doÄi. Zajebanija mi je bila kampanja na Master težini na nekim mjestima. Jbt neprijatelji skidaju s 2,3 metka, moraÅ” u nekim dijelovima imati baÅ” brutalne reflekse. NeÄe se previÅ”e vremena izgubit za Platinum, može se u tjedan dana osvojit, ali Å”ta jest, jest, nije uopÄe lagana i dosta Äe te se trebati potruditi oko nekih stvari.