Osobno uvijek prvi put samo prođem, bez obzira na trofeje. Pogledam samo neke osnovne stvari, da li se može nastaviti igra nakon završetka, na kojoj se težini treba preći itd.
Nikad si ne želim spojlat igru tako da čitam o trofejima. Eventualno ako je neka šiti igra onda me briga za igru i idem samo na trofeje, i to ako je kratka

Ja pogledam, zbog rezine težine plus missable trofeja. Čisto da kasnije ne moram dodatno gubiti vrijeme na nešto što sam mogao tijekom igranja. A i ne vlom baš dvaput igrat igru za redom, ako nas ne moram.

Svi gledaju guidove, spojlaju si svaku igru, pogledaju walkthroughove i speedrunove prije nego započnu igru, i plaču kak to lošije izgleda na konzolama u odnosu na PC master rasu.

Ja nekad bacim oko na listu trofeja prije kupnje same igre. Ionako zaboravim nakon 5 minuta što sam pročitao, ali ako vidim da ima online trofeje takve igre uglavnom odjebem u samom startu.

Mislim... Nikad nisam igrao Tomb Raider. Mislim si uzeti onaj prvi prošlogeneracijski, i onda vidim da je polovica trofeja vezano za online. kek

A i ti online trofeji tako sakaju u toj igri da je to prestrašno.

Hvala na odgovorima. Dakle, više manje svi igrate na istu šemu. That's good to know.

Nisam dugo lovio platine, al evo pred tjedan dana sam roknuo platinu #6-Wolfenstein: The New Order i sada maloprije        #7-Alien Isolation.

Još jedna vrhunska igra sa 10 minutnom platinom
https://youtu.be/0lRI5HwE4_Q

#13 - Mad Max

Pala je i Platina. Svida mi se sto se za ovu Platinu treba stvarno potrudit i rijesit barem 95% igre za razliku od nekih drugih open world igara (khm, FC, khm). A i nije bas lagana Platina, ima par tezih trofeja koji i oduzimaju dosta vremena. 5/10 bih rekao tezina. A i na ispod 65 sati ne racunajte da ce te rijesiti sve.

#20 A Way Out

Meni jako dobra igra, za cijenu od 230kn se definitivno isplati uzeti, odigrat cu sigurno jos jednom igru. Trojefi jako lagani, putem chapter selecta se dobivaju neosvojeni trofeji tako da nisam morao sve ispocetka igrati.

To je 230 kn po osobi, ili onaj drugi ne mora kupovati? (pitam jer znam da moraju biti 2 igrača da ju završiš)

To je 230 kn po osobi, ili onaj drugi ne mora kupovati? (pitam jer znam da moraju biti 2 igrača da ju završiš)
Samo jedan igrač kupuje igru.

11 dana kasnije

Platinum
The Walking Dead Season 3
Kako bezvrijedni Platinum.
Super "igra",al sve što treba je 1x preći igru i to je to. :

Tako je manje-više u svim igrama Telltale Gamesa.

Tako je manje-više u svim igrama Telltale Gamesa.
Manje više?
U kojoj nije?
Nije da će utjecati na kupovinu te igre,al volia bi znati.

Back to the Future i The Wolf Among Us.

#63 Far Cry 5

Ako bi morao poredati, to bi izgledalo ovako:
1. FC4
2. FC3, FC5

Prvi koji sam odigrao mi je valjda radi tog prvog susreta sa serijalom ostao u najboljem sjećanju.

A way out
Jednostavna platina.
Jako dobar koncept co op igranja.
Priča na kraju odlična.
8/10

A way out
Jednostavna platina.
Jako dobar koncept co op igranja.
Priča na kraju odlična.
8/10
Kikiller Da li je drugi igrač pomoć ili smetnja kod platiniranja? I da li trofeje osvaja svatko svoje ili oboje zajedno?