PriÄamo juÄer kennynightfly (jdmakaunt) i ja. Veli da je gledao malo po communityu trofeje. BaÅ” je priÄao o Soul-u. Ovak veli - frajer ima W3 100%, e jel ti znaÅ” kaj to znaÄi, ja sam proÅ”ao W3 na "Story And Sword", sad sam krenuo na "Death March" i to nije normalno. Ubijaju me likovi koje sam prolazio ko beba u prvom prelasku.
I tak, plaÄemo mi zajedno.
Haha, ma nije DM uopce tezak. Samo u pocetku treba biti dosta oprezan... izolirat protivnika iz grupe, vecinu borbi smatrat kao boss borbama i uvijek biti pripremljen (ulje, potioni, granate itd.).
Veliki faktor igra to sto je prvo igrao na manjoj tezini pa sad podcjenjuje protivnike. Desavalo se to i meni davno, dok nisam poceo igrat Souls igre
Odi probaj skinut black ops 3 platinu(meni ne pada na kraj pameti)
Igral sam na hardened(ajmo rec normal) i psoval sam ko kocijas x puta tokom igre.
A necu si onda zamisljat najtezu razinu ili prelaske chaptera bez da pogines i slicne pizdarije perverzne koje trebas skinut da bi otkljucal trofej.
Ma goni Realistic u k. Jedini nacin za preci je da se igra u 2P coopu, da jedan dezura u pozadini i glumi medicinsku sestru... Nisam htio ni probat, tako igrat mi nepada na pamet.
Sve ostalo se da skinit bez vecih problema, klasicni COD trofeji...