Plague Hunters
-eh
-ova igra je nedavno došla FREE na PS store pa sam skinuo i probao
-vidim da ju je napravio Luc Bernard - čudni dugokosi francuz koji sam radi igre već godinama i izgleda malo poremećeno
-napravio lik onu Free igru The Light in the Darkness- onu priču o malom židovu u ww2 koje traume još vrtim u glavi - od loše igre
-i ne da mi vrag mira nego da vidim šta je to novo izbacio ovaj francuz
-ooooo i opet traume
-frajer napravio TURN BASED kao neki rpg u rogue like svijetu sa istim enginom kao i ono prvo sranje o malom židovu
-znači grafički drlog koji bi bio drlog da je izašlo prije 30 g., kretnje užas, ne možeš pretrčat dva metra da te netko ne napadne pa se moraš stalno borit, 95% igre imam poison i ne mogu ga se riješit, glazba užas, previše pojačani efekti tak da moraš smanjit na minimum da bi igrao, borba turn based ali najjednostavnija, dođeš i lupiš i tak dalje, samo par magija koje možeš koristit, priča ne postoji, leveli svi isti, nagrade za prelazak levela ne postoje, apsolutno nebitna i nepotrebna igra…
-i ipak, 20 sati turn based erpegijanja u 3 dana ja odradim bez pauze skoro, pati život pati obitelj, pati prehrana i spavanje, sve pati, ja moram bar još jedan krug odigrat, moram!
-ne znam šta ima u tim turn based igrama da me tako zarobe i ne puste, jednostavno mogu bit dva piksela na ekranu ali ako ja moram razmišljat gdje će koji stajat ja se od toga ne mičem dok ne završim i skupim sve, koji ovisnik…
-uglavnom, sigurno ću igrat i neko novo sranje (ako bude opet free) od Luc-a i opet ću pisat kak je loše vjerojatno,ali turn based je život moj i opsesija, jebiga kad sam i ja poremećen.