Hail to the king baby,ajmo blitz pucaj  8)

Eto da ja odmah priupitam...uskoro ću počet rješavat Crysis 2 i 3 i trebao bi mi netko da mi pomogne oko MP trofeja, pošto su serveri muerto.

Minecraft, prva i jedina platina

Sent from Tapatalk.

Eto da ja odmah priupitam...uskoro ću počet rješavat Crysis 2 i 3 i trebao bi mi netko da mi pomogne oko MP trofeja, pošto su serveri muerto.
javi kad započneš. al da ne zarvši kao sa Sniper Elite 3, pa sam se sam morao mučit na authentic (Dabar je pomogao oko ribbona)

;)

btw. Dabar®, sljedeći tjedan izlazi Sniper Elite 3 Ultimate Edition

javi kad započneš. al da ne zarvši kao sa Sniper Elite 3, pa sam se sam morao mučit na authentic (Dabar je pomogao oko ribbona)

;)

btw. Dabar®, sljedeći tjedan izlazi Sniper Elite 3 Ultimate Edition
Ćemo kupimo to a ?

Ja imam platinu jedino iz igri kojima je jedini uvjet prelazak igre.... na Normalu...hehehehe

Sent from Tapatalk.
Nemoguće da nisi platinirao The Order, jako lagana platina ?

U jbt skroz sam na to zaboravio  Jel' izvediv Autenthic solo?

možda čak i najbolje solo, onda ti ne može nitko drugi bit kriv

Sent from Tapatalk.
Nemoguće da nisi platinirao The Order, jako lagana platina ?
Nisam ni igrao jos.

Jeli to samo treba preci igru ili..?

Sent from Tapatalk.

Imas collectables koje lako mozes kroz chapter select ako promasis koji , ostalo sve dodje kroz igru.

Maloprije osvojio u NBA 2K14 najrjeđi trofej koji imam u kolekciji.Niš prekomplicirano,trebalo je pobijediti u natjecanju zakucavanja na all-star vikendu.Ne kužim u čemu je kvaka da ja tak rijedak.

Zna igra dosta zayebavat sa ocjenjivanjem dunkova. Nekada za neki stvarno odličan dunk dobiješ 30 bodova, a netko drugi za najnormalniji npr. dobije 46. Tako da vjerojatno si imao malo sreće... a i znanja.

Inače jučer pala 15. platina. Far Cry 4

Više sreća nego znanje  jedino trebaš biti brz da točno i na vrijeme stisneš ono kaj ti se prikaže sa strane.Par pokušaja i da se sve poklopi i evo ga.Mislim da dosta ljudi niti ne zna kak da dođe do all-star tekme i tog natjecanja, ako i dođu onda dost njih niti ne stavi da kontroliraju tri igrača nego samo jednog,ipak je lakše kad kontroliraš tri igrača i imaš više prostora za manevre.
Btw čestitke na platini Drake  :)

# 76
Diablo III: Reaper Of Souls - Ultimate Evil Edition

Evo po drugi puta platinirao Diabla. Prvo na PS3 i sada na PS4. Igra uz koju se uvijek možeš zabavit  :)

Jubilarka  10 #

I kao običnu njubaru bilo bi me sram da se ovakvoj igretini ne odužim platinom.Plus kaj je glavni lik Vito pa reko,aj .
Igra ne posebno teška kao ni platina ,možda samo dosađuje potraga za posterima i Playboy duplericama ali svi ostali trofeji manje više laki.
O samoj igri samo riječi hvale.
To su bila vremena - burger za 0.15 $ tank goriva za5.02 $ itd.  :)
Žene su bile mnogo lepe auta isto tako a život je bio puno jednostavniji.
Čak slobodno mogu reć da je to najzanimljiviji dio te njihove ppvijesti.
Fuck građanski rat  i ta sranja mafija rula  :
Opći ugođaj igre izrazito napredan za 2010 - snjeg pada s krova kad krečeš , pucaš u žarulju razbije se itd.
Igrao sam i novijih igara kojima je eto bilo skupo napravit da žarulja pukne 
Sve u svemu  igra je čista desetka

@TRXPLEX - slot dostupan

Svaka vam cast,ja nikad nisam ganjao te trofeje jer da jesam poznavajuci sebe(nema odustajanja dok se poso ne obavi hehe)ispalio bi na zivce zbog njih!
Ovako sam miran

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ih osvajam samo u igrama koje mi se jako sviđaju. Ako mi se neka igra ne svidi, a treba je preć 2 ili više puta, ma koliko laka platina bila ja je sigurno neću osvajat. Nema šanse.

Ako mi se igra svidi i nema neke glupe trofeje, probat ću osvojit platinu. Najviše mi je žao što nisam uzeo platinum na Batman: Arkham City-u. I to zbog samo jednog jedinog challenge-a. :(

Jubilarka  10 #

I kao običnu njubaru bilo bi me sram da se ovakvoj igretini ne odužim platinom.Plus kaj je glavni lik Vito pa reko,aj .
Igra ne posebno teška kao ni platina ,možda samo dosađuje potraga za posterima i Playboy duplericama ali svi ostali trofeji manje više laki.
O samoj igri samo riječi hvale.
To su bila vremena - burger za 0.15 $ tank goriva za5.02 $ itd.  :)
Žene su bile mnogo lepe auta isto tako a život je bio puno jednostavniji.
Čak slobodno mogu reć da je to najzanimljiviji dio te njihove ppvijesti.
Fuck građanski rat  i ta sranja mafija rula  :
Opći ugođaj igre izrazito napredan za 2010 - snjeg pada s krova kad krečeš , pucaš u žarulju razbije se itd.
Igrao sam i novijih igara kojima je eto bilo skupo napravit da žarulja pukne 
Sve u svemu  igra je čista desetka

TRXPLEX - slot dostupan
Nakon ovog posta sam bas dobio neopisivu zelju da odigram igru