pravednik Odlično ali skeptičan sam po pitanju konzola. Pise samo ray ray ray itd. A ono advanced nije. I najbitnije kaj u rt modu bude 1080p ili 30 frejma lock. A bude i degradirano dosta. Metro je bez DLSS iznimno napredna i zahtjevna igra. 4k dinamični i 60 frejma ako nategnu uz low detalje svaka čast.
Zero pravednik Pa lijepo ti piše: Metro Exodus will run at 4K / 60FPS with full Ray Traced lighting throughout on PlayStation 5 and Xbox Series X. The base game and DLC expansions will feature both our ground-breaking Ray Traced Global Illumination (RTGI) and the Ray Traced Emissive Lighting techniques pioneered in The Two Colonels expansion across all content. We’re targeting 1080p on Xbox Series S, with framerate still to be determined as we continue to optimize for this hardware, but the other benefits above will apply, including full Ray Traced lighting throughout.
fensisuperstar Kaiserus Jebote htio sam ići spavati u 11 ali Artyom je rekao ne. Završio sam prvu mapu. Sad ću uzeti 2 dana pauze 😃
Kaiserus fensisuperstar nabio si 20 sati u dva dana. Vrijeme ti je. Nwm ionako sam radio do ponoć. Mislim da ću uzeti Borderlands 3 GOTY, pa da igramo btw.
escoban Danas stize nextgen update , igra vec dugo stoji na konzoli netaknuta vrime je da se to promini 🙂
Picek Kupio igru na popustu u 7.mjesecu, igrao nešto malo i od tada stoji instalirana. Odigrat ću je ziher jer mi se sviđa ono što sam do sada vidio, samo da mi se oslobodi malo više vremena.
klinjo Picek i pazi u koga zašiljiš metak. Ja odustal kad krivu ekipu nagradil.. I snimanje pozicije me dotuklo.
Picek klinjo a vidio sam da ima kao dva endinga, good i bad ending, a htio bih vidjeti oba tako da će vjerojatno biti dva prelaska kad se toga uhavtim.
klinjo Picek Ma ja sam dva put krenul ispočetka. Kad shvatil da na prvoj mapi nisam trebal ispalit metak u onoj crkvi. Onda krenul drugi put i na drugoj mapi ubil neke koje isto nisam trebal. Kasnije pogledal video na youtubeu i sam sebe psoval.
Picek klinjo u prvom prelasku ni ne ubijam nikog osim zvjeri, pokušav doći do good endinga, a u drugom prelasku će biti raspašoj.
Raziel Picek Imaš pravo ubiti razbojnike na pojedinim dijelovima svijeta kako budeš putovao. Ocijeniš to sam u igri ako vidiš da ubijaju nedužne ljude, drže ih u zatočeništvu, prisluskuješ njihove namjere i slično.