Dakle, pošto sam u zadnje vrijeme zagrijao malo za pravljenje videokomentara na PS4, treba mi pomoć.., kada radim videokomentar na PS4 kvaliteta mojeg glasa je jako loša, zvuk glasa producira mali mikrofon zvučnik na dualshocku, a funckionira na način da moramo imati uključene slušalice - to svi znamo, ne otkrivam Ameriku
Nego, zanima me alternativa, pošto je moj glas preko toga OČAJAN, i kolko god se trudio sa podizanjem volumena, sa editiranjem u Share Factoryu kvaliteta se ne popravlja.. dakle treba mi alternativa i savjet..
Pa sad pitanje, da li je možda problem što koristim jednostavne slušalice od Xperije? da li će kvaliteta mojeg glasa u videosnimanju biti bolja ako samo kupim kvalitetnije slušalice?? ako da onda KOJE?
Ako je stvar u dualshock mikrofonu, onda vas molim savjet za neki dobar mikrofon, a istodobno tutorial kako prispojiti tad to :) mislim na koji način funkcionira itd.. i dobro bi bilo da je PS4/PC kompaktibilan, možda se kasnije prebacim editirat videje na PC no zasad sam prilično zadovoljan sa Share Factory-em..
DAKLE, linkovi i savjeti ljudi moji, pomozite!!
dijelim besplatne lajkove za početak