yakuza_stinger Sjećate li se onih konzolaških klonova koji bi se znali nalaziti na raznim placevima diljem hrvatskih gradova? U ovom tekstu ćemo se prisjetiti jedne takve pod nazivom Super Com koja je dizajnom podsjećala na SNES, a zapravo je vrtjela NES igre. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
ikral Tko se nije igrao na tome, ne zna što je propustio. A tek kad je frend dobio pravi SNES, to su bili dani. Street Racer, Yoshis Island i Star Fox su meni bili vrh vrhova tada.
Prika Ja sam imao konzolu na kojoj je bio super mario i contra.prva konzola kojom sam bio odusevljen,dobio je od dunda iz njemacke za Bozic.uh...daleko najbolji praznici ikad u zivotu...ne mali broj puta se sjetim tih dana...taj osjecaj je jednostavno nesto nemoguce za opisati!
Solid_Snake Jao Tank sam igrao kao lud sa starim... Mislim da je to i igra na koju imam prvo sjećanje da sam igrao. Svaka čast Yakuza_stinger , to su bili dani stvarno.
Zero Tenkove se igralo u paru, i tu sam razvaljivao s frendom. Još SM i Duck Hunt...stvarno ne znam zašto kasnije nisam opet nabavio light gun.: ( Btw. čak i u to vrijeme uzeo sam jednu original Nintendovu igru...The Hunt for Red October. Heh.
Icek Nebrojene sate sam proveo zajedno sa best frendom u srednjoj igrajući taj Tank, koliko je prokleto zarazan bio. Nimalo lagana igra, igrali bi satima kod njega dok nas njegova stara ne bi sprašila jer "igrice kvare TV"