Sjećate li se onih konzolaških klonova koji bi se znali nalaziti na raznim placevima diljem hrvatskih gradova? U ovom tekstu ćemo se prisjetiti jedne takve pod nazivom Super Com koja je dizajnom podsjećala na SNES, a zapravo je vrtjela NES igre.
Retrospektiva | Super Com konzola
Tko se nije igrao na tome, ne zna što je propustio. A tek kad je frend dobio pravi SNES, to su bili dani. Street Racer, Yoshis Island i Star Fox su meni bili vrh vrhova tada.
Ja sam imao konzolu na kojoj je bio super mario i contra.prva konzola kojom sam bio odusevljen,dobio je od dunda iz njemacke za Bozic.uh...daleko najbolji praznici ikad u zivotu...ne mali broj puta se sjetim tih dana...taj osjecaj je jednostavno nesto nemoguce za opisati!
Tenkove se igralo u paru, i tu sam razvaljivao s frendom. Još SM i Duck Hunt...stvarno ne znam zašto kasnije nisam opet nabavio light gun.: ( Btw. čak i u to vrijeme uzeo sam jednu original Nintendovu igru...The Hunt for Red October. Heh.
Nebrojene sate sam proveo zajedno sa best frendom u srednjoj igrajući taj Tank, koliko je prokleto zarazan bio. Nimalo lagana igra, igrali bi satima kod njega dok nas njegova stara ne bi sprašila jer "igrice kvare TV"
Jao, Excite Bike. Ludost