Poznanik u Njemačkoj ima od nekog lika iz BiH "pretplatu" i za 8€ mjesecno ima sve moguce programe, ave arene, sk itd i to gleda preko aplikacije na smart tv-u ili android playeru.
Zna itko ista o tome, netko koristi?
IPTV preko aplikacije
Ja uzimam tako, evo prvi mjesec mi je. Platio sam 20eura za 3 mjeseca i imam 400 kanala. Od Arena, HBO, Cinemax, Cinestar Premiere, Sportskih kanala previše.. Ja gledam preko televizije to, imam Samsung Smart TV i tamo postoji aplikacija koju moraš platiti 5eura da možeš koristit.
Jeli možes koristi preko PC i ako ima netko kontakt kak da nabavim programe :)
Mozes preko KODIa gledat na PCu
Napisi Next Gen iptv, od njih ja imam listu..
Na PC-u sam ja testirao preko VLC playera i radi super, moram samo preko android playera probat na TV-u.
Mozes preko KODIa gledat na PCuA može kontakt od koga mogu nabaviti programe ?
Napisi Next Gen iptv, od njih ja imam listu..
Imaš taj next gen na fejsu,imao sam ja od njih ali mi je trzao sportski pa nisam produzio.
Posaljem ti e-mail od lika od kojega ja uzimam,provjereno radi sve bez problema.
Sent from Skynet
Šibni i meni. Koliko placas?
Tocno to.dogadja se da trzaju kanali,pocne liga prvaka ono prvih 15 min ti steka
da, koristim isto tu foru preko android boxa i imam sve programe koje trebam i na koje sam navikao iako takodjer imam i irske programe i njihov iptv al nemam sportske pakete jer nedam 50 eura mjesecno da bih imao 4 dodatna programa...
inace placam liku 10 eura mjesecno da bih imao iptv, da imam mogucnost satelitske onda bih imao cca 15000 programa
Samo mene zanima sto sve treba imati da bi to funkcioniralo?
Ja koliko znam meni su ljudi govorili da trza slika nekad ili da ledi pa mi se to ne svidja
zavisi kako i gdje oces gledati. preko pc ili tv?
ako je preko pc mozes preko vlc ili kodi
ako na tv mozes imat android tv box ili ako imas smart tv imas aplikaciju smart iptv
Samo mene zanima sto sve treba imati da bi to funkcioniralo?zavisi...ipak je to iptv, ista stvar da si na bnetu,tcomu,optimi iptv uredjaj steka tk da je to ne izbjezno... najsigurnije bi ti bilo da imas satelitsku i nabavis cardsharing liniju i miran si
Ja koliko znam meni su ljudi govorili da trza slika nekad ili da ledi pa mi se to ne svidja
Ja imam smart tv samsung.znaci tu aplikaciju treba platiti 5 eura i onda naci nekoga kome platiti dodatnih 8 eura mjesecno da bi sve to gledao??
Zanima me kad to platim imam dva smart tva tj jedan u sobi jedan u dnevnom,da li mogu na oba u isto vrijeme gledati?
Ja sam gledao u jednog momka na tv-u i bezvezni program neki s muzikom mu stekava nekad i to mi se ne svidja ali se nisam puno raspitivao dalje
Genesis, mozes malo pojasniti ... nabavis cardsharing liniju i miran siSamo mene zanima sto sve treba imati da bi to funkcioniralo?zavisi...ipak je to iptv, ista stvar da si na bnetu,tcomu,optimi iptv uredjaj steka tk da je to ne izbjezno... najsigurnije bi ti bilo da imas satelitsku i nabavis cardsharing liniju i miran si
Imas li koga za preporuku i kakve su cijene ?
hvala
Ja imam smart tv samsung.znaci tu aplikaciju treba platiti 5 eura i onda naci nekoga kome platiti dodatnih 8 eura mjesecno da bi sve to gledao??nemres u isto vrijeme na dva tva. ovaj moj di ja uzimam nudi mi popust na drugu televizju
Zanima me kad to platim imam dva smart tva tj jedan u sobi jedan u dnevnom,da li mogu na oba u isto vrijeme gledati?
Ja sam gledao u jednog momka na tv-u i bezvezni program neki s muzikom mu stekava nekad i to mi se ne svidja ali se nisam puno raspitivao dalje
Dobro znaci treba kupiti iptv aplikaciju za smart tv i naci nekoga tko pouzdano prodaje sve to?Ja imam smart tv samsung.znaci tu aplikaciju treba platiti 5 eura i onda naci nekoga kome platiti dodatnih 8 eura mjesecno da bi sve to gledao??nemres u isto vrijeme na dva tva. ovaj moj di ja uzimam nudi mi popust na drugu televizju
I najbitnije,koje su mane tog svega?
Jeli ima vise pozitivnih ili negativnih stvari
pa ja sam uglavnom zadovoljan. za 7eura mjesečno imam ajmo reci 180 kanala među favoritima.
filmova sam se nagledao previše u zadnje vrijeme, jebiga zna se dogodit da zbloka jednom u filmu ali samo ugasiš aplikaciju i upališ je opet i nastaviš. uzmi na mjesec dana pa vidi kako ce ti vrtit
Neki stavljaju filmove i serije na listu,uglavnom hrpa svega za 7 ojra...
Sent from Skynet
Mene zanima sportski paket?jlei trzaju utakmice