Prebacite ovakve rasprave u odg topic.

Skida se :)
Ha čuj, tko hoće igrati neka me doda... Igram(o) team tactical, S&D i tako to...
Najviše Team Tactical igramo a onda sve ostalo. NEtko tko je zainteresiran za rušenje rekorda. Što više pobjeda za redom.

ajmoooo
cocacoladude666

crnisokol kontroler samo za singleplayer koristim.Nepada mi napamet u multiplayeru.Prednost mi je komfort prije svega.Ne onako bas kako nexus kaze da se zavalim pred tv jer to mi nikako ne stima.Ja se udobno smjestim na stolici blizu monitora a komfort mi je u tome da su mi ruke u krilu opustene.Druga stvar je izvodenje igre..znaci najvise doziranje brzine kretanja na gljivi.Uzmi samo neke misije iz igre i koliko suljanja ima kad zahtijeva da se kreces uz suborce a njihovo kretanje je sporije od defaultnog kad samo drzis "W".

Jedna od najimpresivnijih i najboljih kampanja u povijesti FPS žanra dobila je facelifting kakvog zaslužuje...

Na prvo spominjanje ovog remastera odmahnuo sam rukom i bio posve ravnodušan. No dok sam čekao instalaciju Infinite Warfarea, isprobao sam ovaj remaster i ostao zatečen. Igra djeluje kao ista igra, ali to nije ista igra. U svakoj sekundi se vidi i osjeti kako se ovdje ne radi o grafičkom uljepšavanju, nego o igri koja je prošla facelifting po svim aktualnim grafičkim standardima. I da nisam igrao COD 4 kada je izašao, za ovu igru bi mislio da je upravo sada izašla. Osim predivnih vizuala, igra je i po audiu dobila velike promjene. Zvuci oružja sada su puno bolji, ma nema segmenta u igri valjda da nije podignut na veći nivo. Micanje crosshaira, podrška za gamepad samo su neke od najvažnijih promjena koje su me prikovale da kampanju prođem u jednom popodnevu, po neznam koji put, ali ovaj put sa potpuno drugim doživljajima. Gotovo da sam imao jedna feeling onome iz 2007 kada sam prvi put pokrenuo i prešao igru. Sada bih vrlo rado htio remaster preostala dva naslova u trilogiji...

https://youtu.be/sWJODydqiOg

Koja je ovo ljepota; gamepad, no crosshair...

4 dana kasnije

Kakva igra!Kako je moguce da igras nesto sta si odigrao prije 10godina i da opet prozivljavas iste emocije i kao da je nova igra.Znas stazu,znas sta ce se dogoditi ali igra opet izvlaci sve ono dobro sta je bilo kao kad se prvi put igrao original.Art je predivan,detalja je brdo a na jos vecoj razini je pucanje.Zvuk puski i silencera i krv kako prsti kad pogodis neprijatelja stvara ono da zelis opet i opet i opet igrat.Sve sta je bio Cod4 2007-e to je opet ova igra u ovojo godini.Nema ravne!

Znam da je brdo igri ove godine izsaslo i izac ce jos,nema se love na bacanje,znam i da se pogotovo nema love dati jednom Activisionu i ovoj muckoj politici ali ljudi ovo morate opet odigrati.

Drago mi je da valja!!! Jer to mi je bio jedan od najboljih sutera koje sam igrao i sigurno cu nabavit s Infinite Warfareom.

U ovim misijama original mi ima ljepsi lighting i paletu boja za atmosferu bliskog istoka

Kakva je ovo igretina ljudi moji, utuko sam u original igru preko soma i pol sati a bit ce ih i ovdje puno.
Ne moze mi ovo dosadit nikak.

Kakva je ovo igretina ljudi moji, utuko sam u original igru preko soma i pol sati a bit ce ih i ovdje puno.
Ne moze mi ovo dosadit nikak.
Jedva cekam standalone, pa cu i ja krenuti ☺

Cisti primjer koliko grafika znaci! Jasno je da najbolja grafika na svijetu nemoze spasit losu igru ali ovdje je primjer koliko grafika znaci

Moram se pridruzit pohvalama, stvarno briljantan remaster, sve izgleda perfektno cisto i detaljno, genijalna igra, ali infinite respawn me i dalje smeta, nevjerojatno je da su tek i Infinite Warfare to napokon maknuli, ali to je mali minus na jebenu igru, isplatilo se dati pare za ovak nekaj.

U infinite warfare imas infinite respawn koliko oces. Bas sam jucer zavrsio igru.

E bogme nema, totalna neistina.

Koji K?
Zasto bi lagao za jebenu igru 
Imas respawn vec u drugoj misiji koliko oces.

Ok.
nemam pojma jel to namjerno ili ne, al definitivno sam to vidio na PC verziji. Bar jedno 5 puta sam naisao cak na spot u kojem ih direktno vidis kako se spawnaju. Bas se vidi tezi scripting dok se ne pomaknes naprijed di prica trazi da budes pa krene dalje igra. Nije da smeta nesto znacajno koliko je igra lagana al iskusio sam to, zato i kazem. Nisam pratio igru pa nemam pojma jesu li developeri obecavali da toga nece bit ili sta vec al moje iskustvo je bilo takvo.

16 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=i8SiJSgl3Xg

igra tko TT mode? tražimo igrača

sutra stižu nove mape?? jebeno.. ja igram al na PS4..

Stižu 13.12 koliko vidim I dolazi gun game :) Ja bih volio one in the chamber

i mi igramo na ps4 ofc !