Iako već postoji slična tema, ova će biti i za potrebe FFA portala i ići će svaki mjesec.

Dakle, pišite nam što ste igrali tijekom listopada, ako želite, možete nadopisati i komentar kojim ćete steći besmrtnu slavu u bespućima interneta i društvenih mreža.

Članak na portal ide početkom studenog.

Da probijem led:

Destiny
Battlefield 1
Gears of War 4

(nažalost, svoje komentare moram sačuvati za potrebe članka)

Assassin's Creed 4: Black Flag
Dirt Rally
Uncharted 4 MP

Overwatch - konačno malo više vremena za ovo, igram svaku večer minimalno 2-3 sata i još uvijek mi nije dosadila kao većina drugih igara. Dapače, vuče me više nego na početku, konačno postajem bolji

Football Manager 2017 - Malo mi je Overwatch poremetio planove, ali uspio sam ubiti nekih 20 sati od kako je izašla beta prije tjedan dana. Kao vino, s godinama sve bolji!

Fifa 17 - Malo manje intenzivno, ali odigram koju tekmu tu i tamo. Iznervirala me kad sam kupio dosta pointsa i otvorio hrpu packova, a dobio goli penis. Omjer uloženo (I financijski i vremenski) i dobiveno mi je u minusu  :

Battlefield 1 - još uvijek nisam uspio odigrati onih 10 sati triala iz Origin Accessa. Igra mi je odlična, ali uz to što me frustrira koliko sam loš i uz broj ostalih igara koje su mi trenutno interesantne, nikako joj se posvetiti.

To je uglavnom to, ovaj mjesec mi je dosta aktivan. Nakon par mjeseci zasićenja, vratio sam se rutini buljenja u ekran 8 sati na poslu pa 8 sati kod kuće 

Lego Batman 3
Resident Evil 5
Beyond Good & Evil
Rocket League

Dead Space 3 (PS3) - odigrao u co-opu, a tako će i ostati. Više od dvadeset sati horror akcije s naglaskom na napucavanju je u ovom naslovu definitivno previše. Kako su sati prolazili postajalo je i zamorno, a i pojavljivanje protivnika predvidljivo. Slabiji od prethodna dva.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U) - definitivna verzija jedne od, osobno, pet najboljih Zeldi zadržala je neke mane originala, no ponudila i neke nove vrline ponajviše u poboljšanom vizualnom dojmu te sustavu kontrola zbog pogodnosti dodatnog ekrana.

Mafia III - 2 sesije i odustao.
Doom - 3 do 4 sesije i odustao.
Hello Neighbor Pre Alpha - 1 sesija i odustao.
Shadow Warrior 2  - 2 sesije i odustao.
The Witcher 3 - 2 sesije i neću ni reći što sam napravio jer će me se narod odreći.
AC: Syndicate - 6 do 7 sesija i odustao.
No Man's Sky - upalio i odustao.
Google Earth - 1 sesija i odustao.

*ebemti depresiju.

League of Legends
BioShock 2
Metro: Last Light

Tom Clancy's: The Division
Call of Duty: Black Ops 3

Hmm... Ajmo vidjet.

1. Mechwarrior Online - Za quickplay nema meni boljeg. Ništa nepobjeđuje osjećaj pilotiranja 75 tona teškog heavy mech-a.

2. Serious Sam HD: First Encounter - S društvom jel smo se svi makli od MMO-a

3. Riders Of Icarus - Probo, umro od dosade, nekim čudom se sjetio da sam to zapravo igro u listopadu

4. Beat Hazard - Mjuza mi ipak život znači.

5. Witcher 3: Wild Hunt - Najviše zbog streaming razloga, no uvijek kad se vratim mi izbaci smješak na lice :)

Battlefield 1 - jedva dočekao da izađe, igrao sam 3 dana ranije (Early Enlister) i navukao se. Svaku večer odigram 2-3 meča ako je naporan dan. Ako nije, igram više nego što si želim priznati.

Dark Souls: Prepare to Die Edition - Konačno da nakon Dark Soulsa 3 i Bloodbornea odigram ovo čudo. Vrhunska igra, šteta što online komponenta ne radi kako bi trebala, ali mi je sve ostalo 10/10. Možda najbolja igra u serijalu.

PES 2017 - Što reći? Ljubitelj sam nogometa, igra je odlična (kao što sam pisao u recenziji) i svakom malo upalim Master Ligu i dominiram  8)

Rocket League - Toliko zabavna igra da je to čudo. Najčešće odigram pola sata kada se frend javi pa skupa bacimo Ranked. Rijetko igram, ali sam ovaj mjesec upalio par puta

Star Wars Battlefront: Konačno isprobao ovo čudo. Kao ljubitelj Star Warsa guštao sam kao mala beba - grafika, zvukovi, sve odlično - baš daje taj Star Wars osjećaj. Death Star DLC je izrazito zabavan. Super mi je došlo dok sam čekao da Battlefield 1 izađe, a buraz mi se skroz navukao na igru.

Sinoć skinuo i prošao Ashes of Ariandel DLC za Dark Souls 3.

Dosta dobar mjesec - puno dobrih igri se igralo.  :

FIFA 17

Prva FIFA da sam je baš kupio. Na početku dosta igrao, sad malo manje, ali uživam u karijeri sa Swanseaom koju igram s bratom i frendom. Baš je gušt, igranje s ekipom i razvoj momčadi kako vrijeme ide.

Rise of Tomb Raider - očekivano bolji nastavak od prethodnika u gotovo svakom pogledu. Nije ništa revolucionarno, ali i dalje vrhunski igrivo, lijepe prezentacije i s dosta platformskih elemenata i istraživanja.

New Super Mario Bros. - možda mi je igra i previše dugo stajala na DS-u, ali kad jednom zaigrate, postaje omiljena razbibriga. Definitivno nije frustrirajuće i ovo je SM za svakoga. Primjer odličnog 2D platformera sa starom formulom i dodanim novim sitnicama koje samo poboljšavaju igru.

Jako malo sam igrao.
Najviše FIFU 17 s ekipom kada imamo turnir i krenuo sam karijeru ali se nisam odmakao od presezone.
Witcher 3 sam nešto sitno igrao. Još nisam završio Blood and Wine.
Početkom mjeseca sam nekoliko dana igrao Battlefront.
To je sve uglavnom. Ali sveukupno jako malo.
Nadam se da će se to promijeniti ako završi ta ludnica na poslu zbog koje dolazim doma svaki dan oko 6-7.

Odigrao sam Telltale trio -> Game Of Thrones, Tales From The Borderlands i The Wolf Among Us, F1 2016 i sad pokušavam završit Ni No Kuni. Također malo se i vozikam u Grid Autosport. Eh da, na početku mjeseca sam odigrao i Journey.

Star Wars The Old Republic - vratio se igri nakon kraće stanke. Stiže nova ekspanzija i trenutno je aktivan 2x level boost što znači da mogu igrati samo class story i planet story questove da dovedem lika do 65. levela. Zapravo prvi puta igram s jedi guardianom te unatoč (za sada) previše klišej priči, SW feeling je jeben i to me uglavnom drži. I naravno BioWare prezentacija, zbilja su dobri u storytellingu. Kada riješim leveliranje, idem s flashpointovima i na ekspanzije.

Uglavnom sam igrao The Witcher 3: Wild Hunt - GOTY na PC-u. Bio sam tjedan dana na terenu pa sam upogonio Vitu igra Freedom Wars i Suikoden. Također, nešto sitno vremena je otišlo na Heileen 1+2 na PC-u i Final Fantasy XIII-2 na PS3.