eee, nakon pola godine eto čujem se na fejsu sa starim drugom Juky-em, i pitam čovjeka onako usput a gdje je nestao onaj naš dobar stari CroPS3 forum.. kaže pajdo nema ga više, ali ima nešto dobre stare ekipe ovdje ali i drugih jednako dobrih ljudi.. pa eto iskoristio ja situaciju i regal se da vam još više popunim mjesta.. staroj ekipi poznat pod nadimkom Figo, I am back.. nadam se da ću se i ostatku foruma dopasti i da ćemo se dobro družit :
aloha
dobro došao na
Zivio prika
Welcome Figo
juky CRO_Ghost i ostali sa bivseg foruma, javite se ako biste mozda zeljeli svoj privatan podforum za guranje zahebancije kao nekad
Zdravo druze :)
Welcome i kreni tipkat,division tema ti je vrlo tipkana hehe :)
Ma mislim da nema potreba za otvaranje podforuma dobro je i vako ;)
Pozdrav, Figo. :)
Drago mi je da si i ti ovdje. Nostalgija sa starog ps3 foruma.
Ja sam se i pitao gdje si ti do sada... :
Pozz, figo!!
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Pozz
Pozz Luis.
Živio drug!
12 dana kasnije
eee, nakon pola godine eto čujem se na fejsu sa starim drugom Juky-em, i pitam čovjeka onako usput a gdje je nestao onaj naš dobar stari CroPS3 forum.. kaže pajdo nema ga više, ali ima nešto dobre stare ekipe ovdje ali i drugih jednako dobrih ljudi.. pa eto iskoristio ja situaciju i regal se da vam još više popunim mjesta.. staroj ekipi poznat pod nadimkom Figo, I am back.. nadam se da ću se i ostatku foruma dopasti i da ćemo se dobro družit :I ti si Jukyev prijatelj? I ja sam. Onda smo ti i ja prijatelji.
8 dana kasnije
Welcome to the club!!! 8)