Fenix Nintendo nas, zahvaljujući inovacijama opet nije ostavio razočaranima. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Flipper Nvidia unutra.https://blogs.nvidia.com/blog/2016/10/20/nintendo-switch/Poslano s mobilnog telefona S7
Deadwalker Nintendo je i dalje ostao svoj :))Koncept ovako na prezentaciji izgleda epic, ostaje za vidjeti koliko će baterija moći izdržati taj veliki display i koliko je zapravo snage u konzoli za pravu podršku drugih izdavača.
madsupercrash Dakle sve ocekivano, sve u jednom, jako zgodno, al opet ce sve ovisit o igrama gdje je WiiU strasno podbacio.Uz konkurentnu cijenu lako moze bit hit.
fan-of-war Znam da Nintendo primarno cilja na djecu sa ovom konzolom, ali jesu li morali napraviti kontroler bas tako malen
Nexus Izgleda dobro. Inovativno. Nintendovski.Sada je pitanje podrške 3rd party devova, specsi, online mreža i vrlo važna cijena.
Solid_Snake Meni izgleda super, samo me sad interesuju specifikacije. Jeste tegra, ali je custom. Interesuje me to... custom.Inače, najava je super bila, sad ostaje samo čekati igre, a to je najbitnije.
Zero Oboje. Lako moguće da se radi o novom modelu Tegra X2 koja se zasniva na tehnologiji Pascala. Ako je to slučaj, upareno s potencijalnim 720p ekranom, ne očekujem ništa manje od 5h sati autonomije uz gotovo najveću svjetlinu, što bi bilo vrhunski.
Flipper Opet sam pogledao trailer. Stvarno mi se ovo cini odlično. Popis 3rd party studija impresivan. Koncept odlican. Konzola izgleda super. A i novi Mario (malo se vidi igra osim ako nije neki promo) izgleda predivno. Veliko pozitivno iznenađenje za mene.Poslano s mobilnog telefona S7