Dobre vijesti stižu iz Activisiona, ulaze u otvorenu bitku s BF1. A mi volimo bitke.
CoD: Infinite Warfare beta ovaj vikend otvorena za sve igrače
ajde probat ču , iako vjerujem da je MP isti kao i pred 10 godina
Mnogi kazu da je ovo najgori MP dosad, kampanja bi mogla bit odlicna a sve sto sam vidio za MP izgleda koma.
Onda mi daju open betu isti dan kad izlazi BF1. Yeah... No thanks.
Mp im preloše izgleda, nema smisla gubit vrijeme na ovo pored Battlefielda...
Dabrich mp isti kao i prije 10 god? Pa zar je to lose? Neki kazu da je cod bas prije 10 god. imao najbolji naslov. A je. Bar po tome sto nam sada dolazi remastiran. Ako je mp tada bio najbolji, onda po tome nema razloga da i cod iw mp bude loš.
Činjenica je da ništa ne mijenjaju dugi niz godina
Igra iz godine u godinu samo je sve gora
Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk
Pitam se sto bi kriticari novog cod-a rekli da je igra radnjom ostala u sadasnjosti, ili pak temom otisla npr. u naš domovinski rat ? Ili jos bolje rat na prostoru bivse Yu... Mozda je to nova tema za forum?
Raptor-U
Nebitno da li je MP isti kao prije 10 godina...jednostavno ljudi su zasićeni. Izgubili su svoju baznu hardcore publiku od prije 10 godina.
Pogledaj ovaj MP...izgleda ogavno. Užas.
Mape izgledaju kao da su iz crtića izašle, "borbe" se odvijaju u vodenom parku, skate parku, lunaparku, cirkusu, jahtama (doslovno pogledaj mape zadnje 3 igre) mislim izgleda smiješno.
I onda pogledaj ovu mapu:
C'mon...sve je jasno.
Da ne kažem da imaju nekakva laserska oružja, šarene skinove za oružja, naljepnice...obična parodija od igre koja samu sebe ne shvaća ozbiljno.
Super imaju casual publiku i 10% stare ekipe nek im bude samo što casual ekipa uvijek osilira i na nju se ozbiljna kompanija ne smije oslanjati i bazirati. Primjer je jedan Nintendo koji je mislio da može provući WiiU, ali sam u offtopicu.
Da COD prije 7 godina je bio DOBAR COD. Onaj koji je bio poželjan zato što je sadržavao neke inovacije i jednu dozu čak i ozbiljnosti...pogledaj danas oružja bez ikakvog recoila, kretnje po mapama, jetpackovi koje su ukrali iz TF-a, mape i sve ostalo.
Horor.
Acti će biti zadovoljan kada svake godine proda 10-15 milja komada...ali prije su prodavali 25-30 milja...znaš ima razloga? Nije ništa slučajno. Nevjerojatno da mi je SP zanimljiviji od MP-a u COD-u.
Nexus Odgovorit cu ti iduci tjedan nakon sto se ovaj vikend sam uvjerim u (ne)kvalitetu mp cod iw. Igru nisam preorderao jer mi par dana amo tamo ne igra ulogu. Ti si ocito igrao i imas svoje misljenje kojega ja sada necu pobijati, jer ne bi bilo fer od mene da nesto sto nisam igrao hvalim ili kudim. Jedno je sigurno, a to je da necu napisati da je meni nesto odlicno ako to nije. Igrao sam cod bo3 mp gotovo svakodnevno skoro godinu dana, sto ti dovoljno govori koliko sam bio zadovoljan sistemom napucavanja, grafike itd. Recoil kojeg spominjes itekako je bio prisutan u SMG, manje u AR i naravno najmanje u LMG weapon. Zato cu znati ima li napretka ili nazadovanja u ovom novom naslovu u svakom segmentu.
Super im je ova beta za PC! Ali i da je dostupna, bas pada ovaj vikend.. Hvala Activision, ali moram igrat BF1!
Nexus I jos nekaj. Ovdje je tema o cod iw a ne o starijim naslovima. Ovaj tvoj screenshot sigurno nije izvucen iz novog cod-a. Pa se pitam jesi li uopce igrao novi mp...?! Ako nisi o cemu pricamo?
Nexus Odgovorit cu ti iduci tjedan nakon sto se ovaj vikend sam uvjerim u (ne)kvalitetu mp cod iw. Igru nisam preorderao jer mi par dana amo tamo ne igra ulogu. Ti si ocito igrao i imas svoje misljenje kojega ja sada necu pobijati, jer ne bi bilo fer od mene da nesto sto nisam igrao hvalim ili kudim. Jedno je sigurno, a to je da necu napisati da je meni nesto odlicno ako to nije. Igrao sam cod bo3 mp gotovo svakodnevno skoro godinu dana, sto ti dovoljno govori koliko sam bio zadovoljan sistemom napucavanja, grafike itd. Recoil kojeg spominjes itekako je bio prisutan u SMG, manje u AR i naravno najmanje u LMG weapon. Zato cu znati ima li napretka ili nazadovanja u ovom novom naslovu u svakom segmentu.
Nexus I jos nekaj. Ovdje je tema o cod iw a ne o starijim naslovima. Ovaj tvoj screenshot sigurno nije izvucen iz novog cod-a. Pa se pitam jesi li uopce igrao novi mp...?! Ako nisi o cemu pricamo?Ova mapa nije iz IW-a...to je mapa iz MW1 za usporedbu sa mapama iz današnjih igara. Nigdje grafiku nisam spomenuo.
Pogledaj koliko ta stara mapa izgleda privlačnije....
Jel ti moram izvući mapu iz zadnja 3-4 COD-a?

Nisam igrao novi IW (budem probao betu, ali već znam kakav je to shit) jer what's the point?
Mislim pogledaj ovo:
https://youtu.be/PGxlvodiIcg
Koji, ALI koji je ovo k?
I kakve veze ima to što sam spomenuo stariji COD? Ti COD-ovi su za svoje vrijeme bile MILJAMA bolje od ovog futurističkog shita koje danas prezentiraju za casual publiku i djecu od 12 godina...sry, ali to je činjenica.
Pogledaj ovo:
https://youtu.be/HD0C6u9cf6o
Laserski shotgun...isto tako pogledaj ovu mapu. Bljuv. Užas. Grozno.
Nex nije ti ono mapa iz MW2 nego Crossfire iz Cod4MW pobogu..
Nex nije ti ono mapa iz MW2 nego Crossfire iz Cod4MW pobogu..U pravu si.
Typo...slučajno stisnuo 2 umjesto 1...
Nexus kako nema veze? Ti starim screenshotom grafikom daleko lošijim od novog cod-a na forumu rezerviranom za cod iw pokusavas obezvrijediti novi iw. Zamalo si i mene obmanuo. O starijim naslovima ti i ja takodjer mozemo raspravljati. Ali na forumu koji je za to predviden. Za cod iw raspravit cemo svakako ovdje iduci tjedan. Naravno pod uvjetom da si odigrao bar pola sata mp bete.
P.S. Pripazi da ti ne udje pod kozu pa ces morat iskeširat najmanje 499kn haha
Nisam siguran da te razumijem.
Kakve veze ima ta slika stare mape iz MW1? To je stavljeno u kontekstu smiješnih mapa iz Coda zadnjih nekoliko godina...
Ne boj se ne kupujem COD sigurno...prošla su ta vremena odavno.