jebote kad se sjetim koliko igara je rockstar izbacio u ps2 eri a sada vec pet godina cekamo na prvu igru u generaciji.

sjecam se kad sam presao gta 5 da sam razmisljao da li bi bilo moguce da gta 6 izadje krajem 2017. znao sam da tesko ali bio sam uvjeren da ce najkasnije do kraja 2018. doci. kako sam bio naivan i glup. kako stvari stoje mozemo biti sretni ako gta 6 izadje do kraja 2021. na ps6.

Igre su puno kompleksnije i treba ljudima više vremena da bi dosegli svoj nivo ispoliranosti.

Mogli bi oni štancat ko Ubisoft (koji je isto poceo širiti cikluse sa FC5 in AC) ali onda ne bi prodavali toliko koliko prodaju.

Bolje da odgode i naprave kako treba, nego da izbacuju poluproizvode.

jebote kad se sjetim koliko igara je rockstar izbacio u ps2 eri a sada vec pet godina cekamo na prvu igru u generaciji.

sjecam se kad sam presao gta 5 da sam razmisljao da li bi bilo moguce da gta 6 izadje krajem 2017. znao sam da tesko ali bio sam uvjeren da ce najkasnije do kraja 2018. doci. kako sam bio naivan i glup. kako stvari stoje mozemo biti sretni ako gta 6 izadje do kraja 2021. na ps6.
PS6 do 2021.?
Nadam se da ne.

Eventualno PS5.

Dobro da su odgodili. Prva polovica godine je prekrcata igrama, osobito na PS4.

Izbacio je ok broj igara i prošlu generaciju. GTA IV, GTA V, Red Dead Redemption, Max Payne 3 i L.A. Noire. Dobili smo dva nova IP-a, dvije GTA igre i nastavak na staru franšizu. I više manje je sve rulalo.

Mislim, portali su GTA V na nove konzole i igrači su to prihvatili kao ovogeneracijski GTA, što je sranje jer se ta igra igrala i prije novih konzola. Osim što je development igara danas znatno sporiji, GTA Online im je postala zlatna koka koja printa pare i mislim da dosta resursa i tu ulažu s obzirom na učestalost sadržaja koji se izbacuje tamo.

Realno RDR 2 će rasturit, al meni je baš žalosno da će jedan Rockstar imati samo jednu igru ovu generaciju.

Rockstar je prije ove generacije svake godine nešto izbacil.
Apsolutno svake godine.
Sad 5 godina niš.

RDR2 mora bit čudeso jedno.

I bude, bez brige, frajeri znaju kaj rade.

Rockstar će zasigurno izbaciti GTA 6 prije kraja ove generacije...dakle tamo 2020.
Kako stvari stoje nove konzole će tek stići krajem 2020. s obzirom na odličnu prodaju.

Ja mislim da ce bas izaci GTA 6 kad izadju nove konzole bas kad budu vani ali da ce rockstar izbacit kao cross gen naslov i za stare konzole a ne da ce zurit da bude u ovoj gen prije izlaska novih konzola.

Nesto slicno kako je MGSV bio last/next gen. Last gen konzole ce se itekako podrzavati i par godina nakon izlaska novih i imat ce brutalnu install base, pogotovo PS4 koji je sad na 75 milja. MGSV je recimo izasao 2015. i to na PS3 i 360, tako ce biti i GTA 6. Cak nece ni zurit za 2020. Cek da vidimo hoce li uopce izac RDR 2018 lol

Slike izgledaju brutalno i siguran sam da nas opet ceka cudo, odgodu sam ocekivao skroz (kao i vecina nas)

ne bi me cudilo ni da prvo portaju RDR2 na PC i next gen konzole za double tripple dip xD pa tek onda GTA, kao da im se zuri jbt GTA V i 5 godina nakon izlaska svaki tjedan u top listi prodaje GTA Online ce im uz RDR 2 (i RDR Online, sta nas tu tek ceka) i dalje milijune drmat

GTA VI će opet bit double dip. Predobra je tu pinka.

GTA VI će opet bit double dip. Predobra je tu pinka.
To je tačno.

Jedva čekam RDR2 Online i 7 godina milkanja para.
Jedva čekam da ignoriram taj mod isto ko i GTA Online.

Dost jebene teksture na ruci u prvom screenu.

Sada mi je jedina dilema da li odigrati to na konzoli ili čekati PC verziju.

Ja bi na tvom mjestu pričekao. Ako si mogao čekati prvi RDR, zašto bi nastavak bio iznimka.

Sorry Deadwalker , ali ovo je stvarno bio klasicni weky